Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Krystl Songtekst: Fool For You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Krystl - Fool For You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Fool For You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Krystl! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Krystl en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Fool For You .

Origineel

I’m gonna call it, just like I see it I’m gonna state my case, as I live and breathe it Stop for a while, want a conversation I swear you’re gonna like it I stake my reputation I’m starting to fall in love with you What am I supposed to do Don’t hold, let’s see this through Chorus: I can feel it all begin And it makes me wanna sing ooh ooh Joy and laughter all the way Baby I just gotta say, ooh ooh I’m a fool for you baby, I’m just a fool.. Can’t believe it, you knock me off my feet A little bit of dynamite, when you turn up the heat Destination , unknown I’m on a trip with you, I’ll go down any road I don’t know where we’re going Well that alright with me I’ll follow you on this journey Chorus Love came knocking on my door for sure Not giving it up, giving up, giving it up no baby I might be a fool but who care I’m in love… I’m in love tell the world chorus

 

Vertaling

Ik ga het noemen, net zoals ik het zie Ik ga mijn geval staat, zoals ik leef en adem het Stoppen voor een tijdje, wil een gesprek Ik zweer je gaat leuk Ik heb het spel staat mijn reputatie Ik begin om verliefd met u Wat moet ik doen Niet houden, laten we eens kijken dit door middel van Refrein: Ik voel is het allemaal begonnen En het maakt me willen zingen ooh ooh Vreugde en gelach de hele weg Baby Ik moet zeggen, ooh ooh Ik ben een dwaas voor je baby, ik ben gewoon een gek .. Kan het niet geloven, je klopt me mijn voeten Een beetje van dynamiet, als je zet het vuur Bestemming, onbekende Ik ben op een reis met jou, ga ik naar beneden elke weg Ik weet niet waar we heen gaan Nou dat goed met mij Ik volg je op deze reis Koor Liefde klopte aan mijn deur zeker Niet geven het op, het opgeven, waardoor het op geen baby Ik zou een dwaas zijn, maar die zorg Ik ben verliefd ... Ik ben vertellen in de wereld liefheeft koor