Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Krystl Songtekst: Golden Days

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Krystl - Golden Days ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Golden Days? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Krystl! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Krystl en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Golden Days .

Origineel

I got a pocket full of sunshine Now I'm saving all my honey for a rainy day Let's got to the front line Ready to dancing and rock and sway I'm gonna buy myself some new time A one way ticket to the nearest parade Escape from the daily routines, I go crazy It ain't so far away I feel good, yeah So good, yeah Oooh I'm feeling to the groove of a brand new day Who doesn't wanna go to where the bubbles play Woah these are the golden days I'm feeling to the groove of a brand new day Follow me down and hear me say Woah these are the golden days When the light slowly turns out We still walking on nine clouds Feet of the ground, head in the skies Ready to take me away up high I feel good, yeah So good, yeah Oooh I'm feeling to the groove of a brand new day Who doesn't wanna go to where the bubbles play Woah these are the golden days I'm feeling to the groove of a brand new day Follow me down and hear me say Woah these are the golden days And feel shallow rain It colors everything It surely brings all the best in me It's all that I can see 'Cause I'm feeling to the groove of a brand new day Who doesn't wanna go to where the bubbles play Woah these are the golden days I'm feeling to the groove of a brand new day Follow me down and hear me say Woah these are the golden days 'Cause I'm feeling to the groove of a brand new day Who doesn't wanna go to where the bubbles play Woah these are the golden days

 

Vertaling

Ik heb een zak vol zonneschijn Nu ben ik het opslaan al mijn honing voor een regenachtige dag Laten we kregen naar de frontlinie Klaar om te dansen en rock en zwaaien Ik ga mezelf kopen een aantal nieuwe tijd Een enkele reis naar de dichtstbijzijnde parade Ontsnappen uit de dagelijkse routines, I Go Crazy Het is niet zo ver weg Ik voel me goed, ja Zo goed, yeah Oooh Ik voel me aan de groef van een gloednieuwe dag Wie niet wil gaan naar de plaats waar de bellen te spelen Woah Dit zijn de gouden dagen Ik voel me aan de groef van een gloednieuwe dag Volg mij naar beneden en me horen zeggen Woah Dit zijn de gouden dagen Wanneer het lampje langzaam uit We hebben nog steeds lopen op negen wolken Voeten van de grond, hoofd in de lucht Klaar om me weg te nemen hoog Ik voel me goed, ja Zo goed, yeah Oooh Ik voel me aan de groef van een gloednieuwe dag Wie niet wil gaan naar de plaats waar de bellen te spelen Woah Dit zijn de gouden dagen Ik voel me aan de groef van een gloednieuwe dag Volg mij naar beneden en me horen zeggen Woah Dit zijn de gouden dagen En voel ondiepe regen Het kleurenmeer Het brengt toch allemaal het beste in mij Het is alles wat ik kan zien 'Want ik voel me aan de groef van een gloednieuwe dag Wie niet wil gaan naar de plaats waar de bellen te spelen Woah Dit zijn de gouden dagen Ik voel me aan de groef van een gloednieuwe dag Volg mij naar beneden en me horen zeggen Woah Dit zijn de gouden dagen 'Want ik voel me aan de groef van een gloednieuwe dag Wie niet wil gaan naar de plaats waar de bellen te spelen Woah Dit zijn de gouden dagen