Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Krystl Songtekst: Golfen Days

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Krystl - Golfen Days ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Golfen Days? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Krystl! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Krystl en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Golfen Days .

Origineel

I've got a pocket full of sunshine No I ain't saving all my honey for a rainy day Let's go to the frontline Ready to dance, sing, rock and sway Gonna buy myself some new time A one way ticket to the nearest parade escape from the daily routines and go crazy It ain't so far away I feel good, yeah So good yeah...woooohhhh!!! I fell into the groove of a brand new day Who doesn't wanna go to where the bubbles play Oh oh these are the golden days I fell into the groove of a brand new day Follow me down and hear me say Oh oh these are the golden days When the light slowly turns out We're still walking on nine clouds Feet off the ground, heading for sky's Ready to take me way up high I feel good, yeah So good yeah...woooohhhh!!! I fell into the groove of a brand new day Who doesn't wanna go to where the bubbles play Oh oh these are the golden days I fell into the groove of a brand new day Follow me down and hear me say Oh oh these are the golden days This yellow rain, it colours everything It surely brings, out the best in me It's all that I can see..cause I fell into the groove of a brand new day Who doesn't wanna go to where the bubbles play Oh oh these are the golden days I fell into the groove of a brand new day Follow me down and hear me say Oh oh these are the golden days I fell into the groove of a brand new day Follow me down and hear me say Oh oh these are the golden days

 

Vertaling

Ik heb een zak vol zonneschijn gekregen Nee ik niet redden van al mijn honing voor een regenachtige dag Laten we naar de frontlinie Klaar om te dansen, zingen, rock en zwaaien Gaan kopen zelf een aantal nieuwe tijd Een enkele reis naar het dichtstbijzijnde parade ontsnapping van de dagelijkse routines en gek Het is niet zo ver weg Ik voel me goed, ja Zo goed ja ... woooohhhh !!! Ik viel in de groef van een nieuwe dag Wie niet wil gaan naar waar de bubbels te spelen Oh oh Dit zijn de gouden dagen Ik viel in de groef van een nieuwe dag Volgenme neer en me horen zeggen Oh oh Dit zijn de gouden dagen Wanneer het lampje langzaam uit We zijn nog steeds lopen op negen wolken Voeten van de grond, op weg naar de hemel Klaar om me weg omhoog Ik voel me goed, ja Zo goed ja ... woooohhhh !!! Ik viel in de groef van een nieuwe dag Wie niet wil gaan naar waar de bubbels te spelen Oh oh Dit zijn de gouden dagen Ik viel in de groef van een nieuwe dag Volg me naar beneden en me horen zeggen Oh oh Dit zijn de gouden dagen Deze gele regen hetkleuren alles Het brengt zeker het beste in mij Het is alles wat ik kan see..cause Ik viel in de groef van een nieuwe dag Wie niet wil gaan naar waar de bubbels te spelen Oh oh Dit zijn de gouden dagen Ik viel in de groef van een nieuwe dag Volg me naar beneden en me horen zeggen Oh oh Dit zijn de gouden dagen Ik viel in de groef van een nieuwe dag Volg me naar beneden en me horen zeggen Oh oh Dit zijn de gouden dagen