Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Krystl Songtekst: Leaving Home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Krystl - Leaving Home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Leaving Home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Krystl! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Krystl en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Leaving Home .

Origineel

Krystl -Leaving home I never knew much about the world I was living inside this bubble Nothing less, but nothing more My daddy sat there in his chair He didn’t say much but mumbled It time to fly my little girl Live to learn and learn while living Go out there and find your own life.. Chorus: I’m moving on, I’m leaving home, I’ve got to go but I will always let you know What’s going on, I’m sure I’ll find my way into the light I know you’ll miss me, but you’ll be all right I’ve always been afraid to leave this place I took a deep breath and I walked out To break the circle, I let go I’m not saying you should walk around the earth Life can take you anywhere But let me tell you it feels great I love to love the ones I love Rest assured we’ll meet again Chorus Don’t ever think that I’ll forget how you stood by me A fall from the swing or a broken heart All these memories I locked up safe inside me I’m leaving home but you will never leave my heart.. I’m moving on, I’m leaving home.. Chorus

 

Vertaling

Krystl-Leaving home Ik wist niet dat er veel over de wereld Ik woonde in deze zeepbel Niets minder, maar niets meer Mijn vader zat daar in zijn stoel Hij zei niet veel, maar mompelde Het tijd om mijn kleine meisje vliegen Live te leren en te leren, terwijl het leven Ga naar buiten en vind je eigen leven .. Chorus: I'm Moving On, ik ben uit huis, Ik heb te gaan, maar ik zal altijd laten weten Wat is er aan de hand, ik weet zeker dat ik mijn weg te vinden naar het licht Ik weet dat je me missen, maar je komt wel goed Ik heb altijd bang geweest om deze plaats te verlaten Ik haalde diep adem en ik liep naar buiten Het doorbreken van de cirkel, laat ik gaan Ik zeg niet dat je moet lopen om de aarde Leven kan u overal Maar laat me je vertellen het voelt geweldig Ik ben dol op degene die ik love love Wees gerust, we zullen elkaar weer Koor Denk nooit dat ik vergeet hoe je bij mij gestaan Een val van de schommel of een gebroken hart Al deze herinneringen die ik opgesloten veilig in mij Ik ben uit huis, maar je zal nooitLaat mijn hart .. I'm Moving On, ik ben uit huis .. Koor