Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Krystl Songtekst: Losing My Head

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Krystl - Losing My Head ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Losing My Head? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Krystl! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Krystl en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Losing My Head .

Origineel

Seems you said it all When you took him hack again I never thought I'd see you together I don't need, no explanation Too late, I've seen enough to know But how could I ever understand I really thought I knew you Another day without you Another day, I'm on my own Another day to search for answers Losing my head again Losing my mind Looking back, how could I ever've been so wrong? Can anybody help me? When you left me cold Disappeared without a trace You never cared to give me a reason I don't know, what made you walk out Too late, will never get you back I know you will never change your mind I guess I never knew you Wish I could rewind Now I lose my mind Now the feeling's dead and I lose my head

 

Vertaling

Lijkt dat je het alles zei Toen je hem weer hackde Ik dacht nooit dat ik je samen zou zien Ik heb geen behoefte nodig, geen uitleg Te laat, ik heb genoeg om te weten gezien Maar hoe zou ik ooit kunnen begrijpen Ik dacht echt dat ik je kende Nog een dag zonder jou Nog een dag, ik ben alleen Nog een dag om antwoorden te zoeken Ik verlies mijn hoofd weer Gek worden Terugkijken, hoe kon ik ever've zo verkeerd geweest? Kan iemand mij helpen? Toen je me koud liet Verdwenen zonder een spoor Je hebt me nooit verzorgd om mij een reden te geven Ik weet het niet, Wat maakte je uit Te laat, zul je nooit terug te krijgen Ik weet dat je nooit zal van gedachten veranderen Ik denk dat ik je nooit kende Ik wou dat ik kon terugspoelen Nu verliest ik me Nu is het gevoel dood En ik verlies mijn hoofd