Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ks Choice Songtekst: Iron Flower

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ks Choice - Iron Flower ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Iron Flower? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ks Choice! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Ks Choice en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Iron Flower .

Origineel

Thunder, please explain Why you ask me how I am, I'm fine I Wonder is it sane To pierce purple eyeballs made of china I love you like a son, like a game I have won Like a toothbrush I used for the Eiffel Tower My youth, it is gone, it's a boot stuck in the ground Is there truth to be found in an iron flower Mmm, I will try hard to be a spark of power I will, I'll never be your iron flower Stone please explain Why your silence makes more noise than thunder Bones; is it sane To obey me and the flesh you're under Your words are soon gone and it hurts, I have none Take a jump from you pretty linguistic tower The goal of speech, so obnoxious to reach Only one thing to do, melt your iron flower... Mmm, I will try hard to be a spark of power I will, I'll never be your iron flower

 

Vertaling

Thunder, leg dan uit Waarom vraag je me hoe ik ben, I 'm fijn dat ik Wonder is het gezond Met Pierce paars oogballen van porselein Ik hou van je als een zoon, als een spel dat ik heb gewonnen Net als een tandenborstel die ik voor de Eiffeltoren Mijn jeugd, is het weg, het 'sa boot vast in de grond Is er waarheid te vinden in een ijzeren bloem Mmm, ik zal proberen moeilijk om een vonk te maken van de macht Ik zal, I 'll nooit uw strijkijzer bloem Stone leg dan uit Waarom je stilte maakt meer lawaai dan de donder Bones, is het verstandig Om te gehoorzamen mij en het vlees dat u 're onder Uw woorden zijn snel voorbij en het doet pijn, heb ik niet Neem een sprong van je mooie taalkundige toren Het doel van meningsuiting, zo onaangenaam te bereiken Slechts een ding te doen, smelt uw strijkijzer bloem ... Mmm, ik zal proberen moeilijk om een vonk te maken van de macht Ik zal, I 'll nooit uw strijkijzer bloem