Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K's Choice Songtekst: My Favorite Adventure

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K's Choice - My Favorite Adventure ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van My Favorite Adventure? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K's Choice! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K's Choice en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals My Favorite Adventure .

Origineel

There you are Your beauty consoles me I've gone far And I almost didnt find you And I almost lived without you There is nothing in this world Id rather do Than live in you Here we go, Our favorite adventure You should know I was never more complete And I never thought Id see The meaning of my life Wrapped in you Next to me If you ever fear Someday we might lose this Come back here To this moment that will last And time can go so fast When everythings exactly Where its at Its very best

 

Vertaling

Daar ben je Uw schoonheid troost me Ik heb ver gegaan En ik bijna didnt je vinden En ik bijna leefde zonder jou Er is niets in deze wereld Id liever Dan in jou leven Hier gaan we, Onze favoriete avontuur U moet weten Ik was nooit meer compleet En ik had nooit gedacht Id zie De zin van mijn leven Verpakt in je Naast me Als je ooit bang Someday we dreigen te verliezen van deze Kom terug Om dit moment dat zal duren En de tijd kan zo snel gaan Wanneer precies Everythings Wanneer haar op Zijn allerbeste