Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K's Choice Songtekst: Not An Addict

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K's Choice - Not An Addict ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Not An Addict? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K's Choice! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K's Choice en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Not An Addict .

Origineel

Breath it in and breath it out and pass it on it's almost out We're so creative and so much more We're high above, but on the floor Chorus1: It's not a habit, it's cool I feel alive If you don't have it your on the other side The deeper you stick it in your vein The deeper the thoughts there's no more pain I'm in heaven, I'm a god I'm everywhere, I feel so hot Chorus2: It's not a habit, it's cool I feel alive If you don't have it your on the other side I'm not an addict (maybe that's a lie) Oohoo (8x) It's over now, I'm cold, alone I'm just a person on my own Nothing means a thing to me Oh, nothing means a thing to me Chorus2 Free me, leave me Watch me as I'm going down Free me, see me Look at me I'm falling And I'm falling......... It is not a habit, it is cool I feel alive I feel....... It is not a habit, it is cool I feel alive Chorus2 I'm not an addict, I'm not an addict, I'm not an addict.

 

Vertaling

Adem in en adem het uit en geef het door het bijna uit We zijn zo creatief en zo veel meer We zijn hoog boven, maar op de vloer Chorus1: Het is geen gewoonte, het is cool Ik voel me levend Als je het niet hebt op uw de andere kant Hoe dieper je het in uw ader Hoe dieper de gedachten is er geen pijn meer Ik ben in de hemel, ik ben een god Ik ben overal, ik voel me zo heet Chorus2: Het is geen gewoonte, het is cool Ik voel me levend Als je het niet hebt op uw de andere kant Ik ben geen verslaafde (misschien is dat een leugen) Oohoo (8x) Het is nu voorbij, ik heb het koud, alleen Ik ben gewoon een persoon op mijn eigen Niets: een ding voor mij Oh, niets betekent een ding voor mij Chorus2 Bevrijd mij, laat mij Kijk mij als ik ga naar beneden Bevrijd mij, zie mij Kijk naar me I'm falling En ik val ......... Het is geen gewoonte, het is cool Ik voel dat ik leef Ik voel ....... Het is geen gewoonte, het is cool Ik voel me levend Chorus2 Ik ben geen verslaafde, ik ben geen verslaafde, ik ben geen verslaafde.