Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kt tunstall Songtekst: honeydew

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kt tunstall - honeydew ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van honeydew? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kt tunstall! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kt tunstall en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals honeydew .

Origineel

All I want is to be everything to you You keep telling me it's easy to do When I think of all the time wasted trying Never getting through Now I'm drinking from the honeydew Give a little give a lot my love It never matters cause it's always enough Just to know that you are coming over Begets my belief Oh my eyes, you give me sweet relief When I think of all the time wasted trying Never getting through Now I'm drinking from the honeydew Now I'm drinking from the honeydew

 

Vertaling

Alles wat ik wil is alles voor je zijn Je blijft me vertellen dat het makkelijk te doen is Als ik denk aan al de tijd die ik verspild heb Om er nooit door te komen Nu drink ik van de honingdauw Geef een beetje, geef veel, mijn liefde Het maakt nooit uit want het is altijd genoeg Gewoon te weten dat je langskomt Begint mijn geloof Oh mijn ogen, je geeft me een zoete opluchting Als ik denk aan al de tijd die ik verspild heb om er nooit door te komen Nu drink ik van de honingdauw Nu drink ik van de honingdauw