Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kudai Songtekst: hoy quiero (version rock)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kudai - hoy quiero (version rock) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hoy quiero (version rock)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kudai! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kudai en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hoy quiero (version rock) .

Origineel

hoy quiero que me mires. hoy, hoy yo quiero. hoy quiero que te dejes llevar por un momento. y sabes bien que yo te veo bailando al sol y digo. hoy quiero que me digas que si. si no desespero. que dibuje tu nombre en la arena y aqui te espero. sabes bien que se acelera mi corazon con tigo. y otra vez, estoy saltando al ritmo de tus latidos. hoy quiero que me mires. hoy quiero que me vangas a buscar. hoy quiero estar junto a ti y ya no te pido mas. hoy quiero que me mires. hoy quiero ver tus ojos brillar. cuando te acercas asi yo veo el cielo y el mar. hoy quiero que me mires hoy hoy yo quiero. quiero que te dejes llevar por un momento. sabes que, que se acelera mi corazon con tigo. y otra vez estoy saltando y saltando y me siento vivo. hoy quiero que me mires. hoy quiero que me vegas a buscar. yo quiero estar junto a ti y ya no te pido mas. hoy quiero que me mires hoy quiero ver tus ojos brillar. yo veo el cielo y el mar. yo veo el cielo y el mar. yo veo el cielo y el mar. hoy quiero que te animes. ¡yo quiero!. hoy quiero que me vengas a buscar. ¡yo quiero!. hoy quiero que te animes. ¡yo quiero!. hoy quiero que me vengas a buscar. ¡yo quiero!. hoy quiero que me mires. hoy quiero que me vengas a buscar. yo quiero estar junto a ti y ya no te pido mas. hoy quiero que me mires. yo quiero ver tus ojos brillar. cuando te acercas asi cuando te acercas a mi. yo veo el cielo y el mar

 

Vertaling

vandaag wil ik dat je me aankijkt. vandaag wil ik. vandaag wil ik dat je je even laat gaan. en je weet goed dat ik je zie dansen in de zon en ik zeg. vandaag wil ik dat je ja tegen me zegt. als ik niet wanhoop. teken ik je naam in het zand en hier wacht ik op je. je weet goed dat mijn hart met je op de loop gaat. en weer spring ik op het ritme van je hartslag. vandaag wil ik dat je me aankijkt. vandaag wil ik dat je me aankijkt. vandaag wil ik je ogen zien stralen. als je zo dichterbij komt zie ik de lucht en de zee. vandaag wil ik dat je me aankijkt. vandaag wil ik dat je je even laat gaan. weet je wat, mijn hart gaat met je op de loop. en weer spring en spring ik en ik voel me levend. vandaag wil ik dat je naar me kijkt. vandaag wil ik dat je me komt zoeken. ik wil bij je zijn en ik vraag niet om meer. vandaag wil ik dat je naar me kijkt vandaag wil ik je ogen zien stralen. ik zie de lucht en de zee. ik zie de lucht en de zee. ik zie de lucht en de zee. vandaag wil ik dat je opfleurt. ik wil dat je me komt zoeken. vandaag wil ik dat je me komt zoeken. Ik wil dat je me aankijkt. vandaag wil ik dat je me aankijkt. vandaag wil ik dat je me aankijkt. vandaag wil ik dat je me aankijkt. vandaag wil ik dat je me aankijkt. vandaag wil ik je ogen zien schitteren. als je dicht bij me komt. vandaag zie ik de lucht en de zee. vandaag zie ik de lucht en de zee. vandaag wil ik dat je me aankijkt. vandaag wil ik dat je me aankijkt. vandaag wil ik dat je me aankijkt. vandaag wil ik dat je me aankijkt. vandaag wil ik dat je me aankijkt. vandaag wil ik dat je me aankijkt. vandaag wil ik dat je me aankijkt. vandaag wil ik dat je me aankijkt.