Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kutless Songtekst: Im Still Yours

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kutless - Im Still Yours ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Im Still Yours? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kutless! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kutless en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Im Still Yours .

Origineel

If You washed away my vanity If You took away my words If all my world was swept away Would You be enough for me? Would my beating heart still sing? If I lost it all, would my hands stay lifted To the God who gives and takes away? If You take it all, this life You've given Still my heart will sing to You When my life is not what I expected The plans I made have failed When there's nothing left to steal me away Will You be enough for me? Will my broken heart still sing? If I lost it all, would my hands stay lifted To the God who gives and takes away? If You take it all, this life You've given Still my heart will sing to You Even if You take it all away You'll never let me go You take it all away and I still know That I'm Yours, I'm still Yours Oh, I'm Yours, I'm still Yours

 

Vertaling

Als U weggespoeld mijn ijdelheid Als U nam weg mijn woorden Als al mijn wereld was weggevaagd Zou u genoeg voor mij? Zou mijn kloppend hart nog zingen? Als ik zie het al, zou mijn handen blijven opgeheven Aan de God die geeft en neemt weg? Als U al nemen, dit leven je hebt gegeven Nog steeds mijn hart zal zingen voor U Als mijn leven is niet wat ik had verwacht De plannen die ik heb gemaakt heb gefaald Als er niets meer voor mij stelen Je zal genoeg zijn voor mij? Zal mijn gebroken hart nog zingen? Als ik zie het al, zou mijn handen blijven opgeheven Aan de God die geeft en neemt weg? Als U al nemen, dit leven je hebt gegeven Nog steeds mijn hart zal zingen voor U Zelfs als je het allemaal weg Je zult nooit meer me laten gaan Je neemt het allemaal weg en ik weet nog Dat ik Yours, ik ben nog steeds Yours Oh, ik ben Yours, ik ben nog steeds Yours