Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kwabs Songtekst: Perfect Ruin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kwabs - Perfect Ruin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Perfect Ruin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kwabs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kwabs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Perfect Ruin .

Origineel

MP3Share on emailEmailShare on printPrint "Perfect Ruin" lyrics Download "Perfect Ruin" Ringtone How long can lovers stand to prove they were right? Why did I fold my hand? Why choose another fight? How long would we have gone to know we shouldn't stay? I saw you walk the wire I watched you burn away And somehow it moved me Your love has powers over me Oh what dream is this? Somehow it towers over me Send your love to move me My world has powered over me In perfect ruins Somehow it towers over me Who said we had it all? Our hearts no longer lie Who knew the veil would fall? Who’d guess that we would cry? What more were we to do? Two souls who had their fill Your love it keeps me here You keep me wondering still And somehow it moved me Your love has powers over me Oh what dream is this? Somehow it towers over me Send your love to move me My world has powered over me In perfect ruins Somehow it towers over me  Submit Corrections Writer(s): Kwabena Adjepong Copyright: Emi Music Publishing Ltd., Temperamental Music  A-Z Lyrics K KWABS Lyrics "Love + War" (2015) Request Lyrics Submit Lyrics SoundtracksMusic Videos Facebook Links Advertise Here Privacy Policy DMCA PolicyContact Us Powered by  KWABS lyrics are property and copyright of their owners. "Perfect Ruin" lyrics provided for educational purposes and personal use only. Copyright © 2000-2015 AZLyrics.com

 

Vertaling

MP3Share op emailEmailShare op printPrint "Perfect Ruin" lyrics Download "Perfect Ruin" Ringtone Hoe lang kunnen liefhebbers staan ​​te bewijzen dat ze gelijk hadden? Waarom heb ik vouw mijn hand? Waarom een ​​andere strijd kiezen? Hoe lang zouden we zijn gegaan om te weten dat we moeten niet blijven? Ik zag je de draad lopen Ik keek je weg te branden En een of andere manier mij bewoog Uw liefde heeft macht over mij Oh wat droom is dit? Ergens torent hoog boven mij Stuur uw liefde voor mij verhuizen Mijn wereld is aangedreven over mij In perfecteruïnes Ergens torent hoog boven mij Wie zei dat we hadden het allemaal? Onze harten niet langer leugen Wie wist dat de sluier zou vallen? Die zou denk dat we zouden huilen? Wat waren we te doen? Twee zielen die hun buik vol hadden Uw liefde het houdt me hier Je houdt me nog steeds af En een of andere manier mij bewoog Uw liefde heeft macht over mij Oh wat droom is dit? Ergens torent hoog boven mij Stuur uw liefde voor mij verhuizen Mijn wereld is aangedreven over mij In perfecte ruïnes Ergens torent hoog boven mij VoorleggenCorrecties Schrijver (s): Kwabena Adjepong Copyright: Emi Music Publishing Ltd., Temperamental Muziek AZ Lyrics K KWABS Lyrics "Love + War" (2015) Verzoek Lyrics versturen Lyrics SoundtracksMusic Video Facebook Links Hier Adverteren Privacybeleid DMCA Contactadressen Mede mogelijk gemaakt door KWABS teksten zijn eigendom en auteursrecht van hun eigenaars. "Perfect Ruin" lyrics bedoeld voor educatieve doeleinden en persoonlijk gebruik. Copyright © 2000-2015 AZLyrics.com