Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kygo Songtekst: Stay

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kygo - Stay ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Stay? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kygo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kygo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Stay .

Origineel

Thought I could leave you cause I felt my heart numbing It hits so deep, I closed my eyes and I just took off running I turned around and saw the look on your face So I stayed, stayed But I don't need you and you should know that, baby It'd take a miracle for you to really try and change me And I feel sorry for the look on your face So I stayed, stayed So I stayed, stayed So I stayed, stayed You wanna leave her, don't wanna hurt nobody I don't believe a single word you say or that you're sorry Why can't I say no to the look on your face? I just stay, stay So I stayed, stayed So I stayed, stayed You push me away, push me away But I always stay, I always stay, yeah You push me away, push me away But I always stay, I always stay You push me away, push me away But I always stay, I always stay, yeah You push me away, push me away But I always stay, I always stay, yeah But will you? But will you? But will you? So I stayed, stayed So I stayed, stayed I stay, I stay Oh why, do I stay? So I stayed, stayed

 

Vertaling

Dacht dat ik kon je weggaat omdat ik voelde mijn hart verdovende Het raakt zo diep, sloot ik mijn ogen en ik nam vlak loopt Ik draaide me om en zag de blik op je gezicht Dus ik bleef, bleef Maar ik heb je niet nodig hebt en je moet weten dat, baby Het zou een wonder voor u om echt te proberen en me te veranderen En ik heb medelijden met de blik op je gezicht Dus ik bleef, bleef Dus ik bleef, bleef Dus ik bleef, bleef Wil je haar verlaten, wil niet kwetsen niemand Ik heb geen enkel woord dat je zegt te geloven ofdat je spijt Waarom kan ik geen nee zeggen tegen de blik op je gezicht? Ik blijf, blijf Dus ik bleef, bleef Dus ik bleef, bleef Je duwt me weg, duwt me weg Maar ik altijd blijf, ik blijf altijd, ja Je duwt me weg, duwt me weg Maar ik altijd blijven, ik heb altijd verbleven Je duwt me weg, duwt me weg Maar ik altijd blijf, ik blijf altijd, ja Je duwt me weg, duwt me weg Maar ik altijd blijf, ik blijf altijd, ja Maar wil je? Maar wil je? Maar wil je? Dus ik bleef, bleef Dus ik bleef,bleef Ik blijf, blijf ik Oh waarom, ik blijf? Dus ik bleef, bleef