Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kyle Songtekst: playinwitme kream remix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kyle - playinwitme kream remix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van playinwitme kream remix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kyle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kyle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals playinwitme kream remix .

Origineel

[Intro: KYLE] Girl, why are you playin' wit' me? Girl, who are you playin' wit'? You been on that new stuff I been on the same shit Girl, why are you playin' wit' me? I don't got the time for that Might need me a refund, haha I'ma need that time back [Verse 1: KYLE] You say you'll try I've heard that line a thousand times before I'm not sad, I'm not cryin' If you mad, that's fine, but I think that I should go Yeah, why you tryna play me? You bein' a different you and I'm bein' the same me You coulda had Gucci, but now that's Old Navy And your homegirl wanna date me, she shady, baby [Chorus: KYLE] (Yeah) Ooh, ooh Ooh, ooh (time) Ooh, ooh Ooh, ooh (time) Time, time (playin') Time, time (I don't) Time, time (playin') Girl, why are you playin' wit' me? Ooh, ooh Ooh, ooh (time) Ooh, ooh Ooh, ooh (time) Time, time (playin') Time, time (I don't) Time, time (playin') I'ma need that time back [Verse 2: Kehlani] Damn, why are you playin' wit' me? You don't even like girls, ha So I need you to tell me, baby What you want, just like the Spice Girls It's confusin' 'cause you're flirty But you ain't gon' be the one to say you ever did me dirty I got pride for that, pay no mind to that But believe me, if it's fire, I'll make time for that I'll be faithful, Johnny Cash, walk the line for that Otherwise, I'll just be single and I'm fine with that [Chorus: KYLE & Kehlani] (Yeah) Ooh, ooh Ooh, ooh (time) Ooh, ooh Ooh, ooh (time) Time, time (playin') Time, time (I don't) Time, time (playin') Girl, why are you playin' wit' me? Ooh, ooh (Girl, why are you playin' wit' me?) Ooh, ooh (time) Ooh, ooh (I ain't got no time for that) Ooh, ooh (time) Time, time (playin') (Might need me a refund) Time, time (I don't) Time, time (playin') ('Cause I'ma need that time back) [Bridge: Kehlani] Girl, why are you playin' wit' me? Oh-oh Might need me a refund (refund) I'ma need that time back, yeah [Outro: Kehlani] Yeah, yeah Yeah, yeah Yeah, yeah Yeah, yeah Yeah, yeah Yeah, yeah I been on the same shit Yeah, yeah Girl, why are you playin' wit' me? Yeah, yeah I ain't got no time for that Yeah, yeah Might need me a refund Yeah, yeah I'ma need that time back

 

Vertaling

[Intro: KYLE] Girl, why are you playin' with' me? Girl, who are you playin' with'? You been on that new stuff I been on the same shit Girl, why are you playin' with' me? Ik heb daar geen tijd voor. Misschien heb ik een terugbetaling nodig, haha I'ma need that time back [Verse 1: KYLE] You say you'll try I've heard that line a thousand times before I'm not sad, I'm not cryin' If you mad, that's fine, but I think that I should go Ja, waarom probeer je me te bespelen? Jij bent een andere jij en ik ben nog steeds dezelfde ik. Je had Gucci kunnen hebben, maar nu is dat Old Navy En je vriendin wil met me uitgaan, ze is schaduwrijk, baby [Chorus: KYLE] (Yeah) Ooh, ooh Ooh, ooh (tijd) Ooh, ooh Ooh, ooh (tijd) Tijd, tijd (playin') Tijd, tijd (ik niet) Tijd, tijd (playin') Girl, why are you playin' with' me? Ooh, ooh Ooh, ooh (tijd) Ooh, ooh Ooh, ooh (tijd) Tijd, tijd (playin') Tijd, tijd (ik niet) Tijd, tijd (playin') I'ma need that time back [Verse 2: Kehlani] Damn, why are you playin' with' me? You don't even like girls, ha So I need you to tell me, baby Wat je wilt, net als de Spice Girls It's confusin' 'cause you're flirty Maar je bent niet degene die zegt dat je me ooit vuil hebt gemaakt. Daar ben ik trots op, let daar maar niet op Maar geloof me, als het vuur is, dan maak ik daar tijd voor Ik zal trouw zijn, Johnny Cash, loop over de lijn voor dat Otherwise, I'll just be single and I'm fine with that [Chorus: KYLE & Kehlani] (Yeah) Ooh, ooh Ooh, ooh (time) Ooh, ooh Ooh, ooh (time) Tijd, tijd (playin') Tijd, tijd (ik niet) Tijd, tijd (playin') Girl, why are you playin' with' me? Ooh, ooh (Meisje, waarom speel je met mij?) Ooh, ooh (time) Ooh, ooh (Ik heb daar geen tijd voor) Ooh, ooh (time) Tijd, tijd (playin') (Misschien heb ik een terugbetaling nodig) Time, time (I don't) Time, time (playin') ('Cause I'ma need that time back) [Bridge: Kehlani] Girl, why are you playin' with' me? Oh-oh Might need me a refund (refund) I'ma need that time back, yeah [Outro: Kehlani] Ja, ja. Yeah, yeah Yeah, yeah Yeah, yeah Yeah, yeah Yeah, yeah I been on the same shit Yeah, yeah Meisje, waarom speel je met mij? Yeah, yeah Ik heb daar geen tijd voor Yeah, yeah Might need me a refund Yeah, yeah I'ma need that time back