Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kylie minogue Songtekst: chasing ghosts

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kylie minogue - chasing ghosts ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chasing ghosts? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kylie minogue! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kylie minogue en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chasing ghosts .

Origineel

Chasing Ghosts. Like its suffering. I have this feeling. It is forever. That forever is so close. I hear you calling after midnight. After all night like a Van Gogh. So allelujah. The feeling is going through her. Like a food caught into her throat. If I lose her. I dont know what I would do. You got my eye chasing off ghosts. You got me here waiting for your love. You got me here waiting for you. You got me here waiting for your love. You got me here waiting for you. With all this nature. They calling names so they know. Yeah, they what they know. Im hearing voices. Drowning out the noises. So allelujah. The feeling is going through her. Like a food caught into her throat. If I lose her. I dont know what I would do. You got my eye chasing off ghosts

 

Vertaling

Chasing Ghosts. Alsof het lijdt. Ik heb dit gevoel. Het is voor altijd. Dat voor altijd zo dichtbij is. Ik hoor je roepen na middernacht. Na de hele nacht als een Van Gogh. Dus allelujah. Het gevoel gaat door haar heen. Als voedsel dat in haar keel blijft steken. Als ik haar verlies. Ik weet niet wat ik zou doen. Je hebt mijn oog geesten laten verjagen. Ik wacht hier op jouw liefde. Ik wacht hier op jou. Ik wacht hier op jouw liefde. Ik wacht hier op jou. Met al die natuur. Ze roepen namen zodat ze het weten. Ja, ze weten wat ze weten. Ik hoor stemmen. De geluiden overstemmen. Dus allelujah. Het gevoel gaat door haar heen. Als voedsel dat vastzit in haar keel. Als ik haar verlies. Ik weet niet wat ik zou doen. Je hebt mijn oog voor het verjagen van geesten