Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kylie minogue Songtekst: right here, right now (1991)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kylie minogue - right here, right now (1991) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van right here, right now (1991)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kylie minogue! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kylie minogue en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals right here, right now (1991) .

Origineel

1:. My desire's getting stronger. I can't hold back any longer. Next to me you belong. Now I'm living for the moment. When you're gonna come on over to me. Chorus:. 'Cos I want you to be. Right here right now. I believe. You were meant to be. Right here right now. Right here right now. 2:. I can't fight the situation. I'm giving in to. Your temptation. Every time I see your face. I need you more and more. When are you gonna come on over to me. Chorus:. (repeat 2 times). 'Cos I want you to be. Right here right now. 'Cos I want you to be. Now I'm living for the moment. When you're gonna come over to me. Chorus:. (repeat & fade)

 

Vertaling

1:. Mijn verlangen wordt sterker. Ik kan me niet langer inhouden. Naast mij hoor jij. Nu leef ik voor het moment. Wanneer je naar me toe komt. Refrein. 'Want ik wil dat je bent. Hier en nu. Ik geloof. Je was voorbestemd. Hier en nu. Hier en nu. 2:. Ik kan niet tegen de situatie vechten. Ik geef toe aan. Je verleiding. Elke keer als ik je gezicht zie. Heb ik je meer en meer nodig. Wanneer kom je naar me toe. Refrein. (herhaal 2 keer). 'Want ik wil dat je. Hier en nu. Want ik wil dat je er bent. Nu leef ik voor het moment. Wanneer je naar me toekomt. Chorus:. (repeat & fade)