Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kylie Minogue Songtekst: Your Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kylie Minogue - Your Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Your Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kylie Minogue! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kylie Minogue en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Your Love .

Origineel

Open your eyes to the skies up above now is the time to express my love want u to hear my confession your're my obsession do what u will do but i can't help the way i feel for you Your love's got me going around and around and it's taking me over your love's got me tumbling upside down and i want u to know it your love's got me going around and around and it's taking me over it's you,you, you it's only you Open your eyes to the skies and the sun i wonder if this day will be the one want you to hear my confession your're my obsession do what you will do but i can't help the way i'm wanting you Your love's got me going around and around and it's taking me over your love's got me tumbling upside down and i want you to know it your love's got me going around and around and it's taking me over it's you, you, you it's only you It's taken everything i have to get to here you can crush my heart at any moment but i thought it best you know that Your love's got me going around and around and it's taking me over your love's got me tumbling upside down and i want you to know it your love's got me going around and around and it's taking me over it's you, you, you it's only you

 

Vertaling

Open uw ogen voor de hemel boven Nu is het tijd om mijn liefde te uiten wilt u naar mijn biecht Je bent het mijn obsessie doen wat u zal doen, maar ik kan het niet helpen de manier waarop ik voel voor jou Uw liefde heeft me te pakken gaan rond en rond en het is me over te nemen uw liefde heeft me te pakken tumbling kop en ik wil u het weten uw liefde heeft me te pakken gaan rond en rond en het is me over te nemen het is jou, jou, jou is het alleen jij Open uw ogen naar de hemel en de zon Ik ben benieuwd of deze dag zal de ene wil dat je mijn biecht te horen Je bent het mijn obsessie doe wat je wilt doen, maar ik kan het niet helpen de manier waarop ik wil u Uw liefde heeft me te pakken gaan rond en rond en het is me over te nemen uw liefde heeft me te pakken tumbling kop en ik wil dat je het weet uw liefde heeft me te pakken gaan rond en rond en het is me over te nemen het is jou, jou, jou is het alleen jij Het is alles wat ik heb genomen te krijgen om hier te U kunt crush mijn hart op elk moment maar ik dacht dat het het beste weet je dat Uw liefde heeft me te pakken en rond te gaanrond en het is me over te nemen uw liefde heeft me te pakken tumbling kop en ik wil dat je het weet uw liefde heeft me te pakken gaan rond en rond en het is me over te nemen het is jou, jou, jou is het alleen jij