Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kylie Monigue Songtekst: On A Night Like This

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kylie Monigue - On A Night Like This ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van On A Night Like This? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kylie Monigue! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kylie Monigue en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals On A Night Like This .

Origineel

Kylie Minogue: On A Night Like This songtekst (You kiss me, you touch me) Don't, say ,it's like a fantasy When, you, know this is how it should be You kiss me, I'm falling Can you hear me calling You touch me, I want you Feels like I've always known you On a night like this I wanna stay forever (stay forever) On a night like this Just wanna be together On a night like this Now, I'm, getting closer to you Hold, me, I just can't be without you You kiss me, I'm falling It's your name I'm calling You touch me, I want you Feels like I've always known you On a night like this I wanna stay forever (stay forever) On a night like this Just wanna be together On a night like this Seems I've known you a lifetime (lifetime) Now it's time to make you mine On a night like this On a night like this Oh You kiss me, I'm falling, you touch me On a night like this Just wanna be together On a night like this I wanna stay forever (stay forever) On a night like this Just wanna be together On a night like this (ohh) You kiss me, I'm falling, you touch me (mmm) On a night like this You kiss me, I'm falling, you touch me (mmm) On a night like this You kiss me, I'm falling, you touch me On a night like this

 

Vertaling

Kylie Minogue: On A Night Like This songtekst (U kiss me, je me aanraakt) Niet, zeg, het is als een fantasie Wanneer u weet dat dit is hoe het zou moeten zijn Kus je me, ik val Kun je me horen roepen Je me aanraakt, ik wil dat je Voelt het alsof ik heb altijd geweten dat je Op een nacht als deze Ik wil altijd blijven (blijf altijd) Op een nacht als deze Ik wil gewoon om samen te Op een nacht als deze Nu, ik ben, dichter bij u Houd, ik, ik kan het gewoon niet zonder jou Kus je me, ik val Het is je naam ik bel Je me aanraakt, ik wil dat je Voelt het alsof ik heb altijd geweten dat je Op een nacht als deze Ik wil altijd blijven (blijf altijd) Op een nacht als deze Ik wil gewoon om samen te Op een nacht als deze Blijkbaar had ik geweten hebben dat je een leven lang (levensduur) Nu is het tijd om je de mijne Op een nacht als deze Op een nacht als deze Oh Kus je me, ik val, je me aanraakt Op een nacht als deze Ik wil gewoon om samen te Op een nacht als deze Ik wil altijd blijven (blijf altijd) Op een nacht als deze Wil gewoonsamen Op een nacht als deze (ohh) Kus je me, ik val, je me aanraakt (mmm) Op een nacht als deze Kus je me, ik val, je me aanraakt (mmm) Op een nacht als deze Kus je me, ik val, je me aanraakt Op een nacht als deze