Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kylie Monigue Songtekst: Slow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kylie Monigue - Slow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Slow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kylie Monigue! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kylie Monigue en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Slow .

Origineel

Knew you'd be here tonight, so I put my best dress on. Boy I was so right. Our eyes connected, now nothing is how it used to be. No second guesses. Track in on this feeling Boy focus close up you and me. Nobody is leaving. Got me affected. Spun me 180 degrees. It's so electric Slow down and dance with me, Yeaahh slowww... Skip the beat 'nd moving my body, Yeaahh slowww... Come on and dance with me, Yeaahh slowww... Skip the beat 'nd moving my body, Yeaahh slowww... Don't wanna rush it, let the rhythm pull you in This hizzle touching, You know what I'm saying and I haven't said a thing, Keep the record playing. Slow down and dance with me, Yeaahh slowww... Skip the beat 'nd moving my body, Yeaahh slowww... Come on and dance with me, Yeaahh slowww... Skip the beat 'nd moving my body, Yeaahh slowww... (owwhhh) Read my body language. (ohoohooww) Take it down, down Slow down slow. Slow down and dance with me, Yeaahh slowww... Skip the beat 'nd moving my body, Yeaahh slowww... Come on and dance with me, Yeaahh slowww... (Slow down and dance with me) Skip the beat 'nd moving my body, Yeaahh

 

Vertaling

Knew you'd be here tonight, so I put my best dress on. Boy I was so right. Our eyes connected, now nothing is how it used to be. No second guesses. Track in on this feeling Boy focus close up you and me. Nobody is leaving. Got me affected. Spun me 180 degrees. It's so electric Slow down and dance with me, Yeaahh slowww... Skip the beat 'nd moving my body, Yeaahh slowww... Come on and dance with me, Yeaahh slowww... Skip the beat 'nd moving my body, Yeaahh slowww... Don't wanna rush it, let the rhythm pull you in This hizzle touching, You know what I'm saying and I haven't said a thing, Keep the record playing. Slow down and dance with me, Yeaahh slowww... Skip the beat 'nd moving my body, Yeaahh slowww... Come on and dance with me, Yeaahh slowww... Skip the beat 'nd moving my body, Yeaahh slowww... (owwhhh) Read my body language. (ohoohooww) Take it down, down Slow down slow. Slow down and dance with me, Yeaahh slowww... Skip the beat 'nd moving my body, Yeaahh slowww... Come on and dance with me, Yeaahh slowww... (Slow down and dance with me) Skip the beat 'nd moving my body, Yeaahh