Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kyuss Songtekst: deadly kiss

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kyuss - deadly kiss ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van deadly kiss? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kyuss! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kyuss en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals deadly kiss .

Origineel

Look into my face now Stare into my eyes Hellfire in my veins In my veins In my veins In my vein, yeah I can see through your eyes Its no disguise to me I can see through the lies No one can make a fool of me Drowning in your lonliness Want to bring me down with you No one buys your innocence Gonna' break your walls in two Well in two Well in two No one buys it No one wanted to With you You Fuck you Dig your grave for two Walk my way Get out of my way Well I wanted you I saw right through ya Well I'm your man You'll understand You'll pay the price To live in a-paradise Look into my face now Stare into my eyes Hellfire in my veins In my veins In my veins In my vein yeah I can see through your eyes Well its no disguise to me I can see through the lies No one can make a fool of me I'm drowning in your lonliness Want to bring me down with you No one buys your innocence Gonna break your walls in two Well in two Well in two Well no one buys it No one wanted to With you You Fuck you Dig your grave for two

 

Vertaling

Kijk nu in mijn gezicht Staar in mijn ogen Hellevuur in mijn aderen In mijn aderen In mijn aderen In mijn aderen, ja Ik kan door je ogen kijken Het is geen vermomming voor mij Ik kan door de leugens heen kijken Niemand kan me voor de gek houden Verdrinkend in je eenzaamheid Wil je me met je mee naar beneden nemen Niemand koopt je onschuld Gonna' break your walls in two Wel in twee Nou in twee Niemand trapt erin Niemand wilde Met jou Jij Fuck you Graaf je graf voor twee Ga op mijn manier Ga uit mijn weg Nou ik wilde je Ik zag dwars door je heen Nou, ik ben je man. Je zult het begrijpen Je zult de prijs betalen Om in een paradijs te leven Kijk nu in mijn gezicht Staar in mijn ogen Hellevuur in mijn aderen In mijn aderen In mijn aderen In mijn aderen ja Ik kan door je ogen kijken Nou het is geen vermomming voor mij Ik kan door de leugens heen kijken Niemand kan me voor de gek houden Ik verdrink in jouw eenzaamheid Wil je me met je mee naar beneden nemen Niemand koopt je onschuld Ik zal je muren in tweeën breken Wel in twee Nou in twee Nou niemand trapt erin Niemand wilde Met jou Jij Fuck you Graaf je graf voor twee