Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lady Gaga Songtekst: Is That Alright

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: L ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Is That Alright? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lady Gaga! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lady Gaga en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Is That Alright .

Origineel

Life is so simple A little boy, a little girl Laughing and loving Tryin' to figure out the world It felt like summer When I kissed you in the rain And I know your story But tell me again Nothing you say wouldn't interest me All of your words are like poems to me I would be honored if you would take me as I am I want you To look right in my eyes To tell me you love me To be by my side I want you At the end of my life I wanna see your face when I fall with grace At the moment I die Is that alright? Is that alright? I hope you're still with me When I'm not quite myself And I pray that you'll lift me When you know I need help It's a warm celebration Of all of our years I dream of our story Of our fairy-tale Family dinners and family trees Teachin' the kids to say, "Thank you, " and, "Please" Knowin' if we stay together that things will be right I want you To look right in my eyes To tell me you love me To be by my side I want you At the end of my life Wanna see your face when I fall with grace At the moment I die Is that alright? Is that alright? Is that alright?

 

Vertaling

Het leven is zo simpel Een kleine jongen, een klein meisje Lachen en liefhebben Ik probeer de wereld te achterhalen Het voelde als zomer Toen ik je kuste in de regen En ik ken jouw verhaal Maar vertel het me nog eens Niets dat je zegt zou me niet interesseren Al je woorden zijn als gedichten voor mij Ik zou me vereerd voelen als je me zou nemen zoals ik ben ik wil jou Om recht in mijn ogen te kijken Om me te vertellen dat je van me houdt Om aan mijn zijde te staan ik wil jou Aan het einde van mijn leven Ik wil je gezicht zien als ik met gratie val Op dit moment sterf ik Is dat goed? Is dat goed? Ik hoop dat je nog steeds bij me bent Als ik niet helemaal mezelf ben En ik bid dat je me zult optillen Als je weet dat ik hulp nodig heb Het is een warm feest Van al onze jaren Ik droom van ons verhaal Van ons sprookje Familie diners en stambomen Leer de kinderen om te zeggen: 'Bedankt' en 'Alsjeblieft' Weet dat als we bij elkaar blijven dat alles goed zal zijn ik wil jou Om recht in mijn ogen te kijken Om me te vertellen dat je van me houdt Om aan mijn zijde te staan ik wil jou Aan het einde van mijn leven Ik wil je gezicht zien als ik met gratie val Op dit moment sterf ik Is dat goed? Is dat goed? Is dat goed?