Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Los Dávalos Songtekst: Desdén

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: L ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Desdén? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Los Dávalos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Los Dávalos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Desdén .

Origineel

Aunque mi vida esté de sombras llena no necesito amar, no necesito. Yo comprendo que amar es una pena una pena de amor y de infinito. No necesito amar, tengo vergüenza de volver a querer como he querido, toda repetición es una ofensa y toda supresión es un olvido. Desdeñosa semejante a los dioses, yo seguiré luchando con mi suerte sin escuchar las espantadas voces de los envenenados por la muerte. No necesito amar, absurdo fuera repetir el sermón de la montaña, por eso he de llevar hasta que muera todo el odio mordaz que me acompaña. ~ ~ ~  Desdeñosa semejante a los dioses, yo seguiré luchando con mi suerte sin escuchar las espantadas voces de los envenenados por la muerte. No necesito amar, absurdo fuera repetir el sermón de la montaña, por eso he de llevar hasta que muera todo el odio mordaz que me acompaña. No necesito amar, absurdo fuera repetir el sermón de la montaña, por eso he de llevar hasta que muera todo el odio mordaz que me acompaña. 

 

Vertaling

Hoewel mijn leven vol schaduwen is Ik hoef niet lief te hebben, ik heb het niet nodig Ik begrijp dat liefhebben jammer is een pijn van liefde en oneindigheid. Ik hoef niet lief te hebben, ik schaam me om weer lief te hebben zoals ik heb gewild, alle herhaling is een overtreding en alle onderdrukking is vergeetachtigheid. Minachtend als de goden, Ik zal blijven vechten met mijn geluk zonder de bange stemmen te horen van degenen die door de dood zijn vergiftigd. Ik hoef niet lief te hebben, absurd zonder herhaal de preek op de berg, daarom moet ik dragen tot ik sterf alle vernietigende haat die met mij gepaard gaat. ~ ~ ~ Minachtend als de goden, Ik zal blijven vechten met mijn geluk zonder de bange stemmen te horen van degenen die door de dood zijn vergiftigd. Ik hoef niet lief te hebben, absurd zonder herhaal de preek op de berg, daarom moet ik dragen tot ik sterf alle vernietigende haat die met mij gepaard gaat. Ik hoef niet lief te hebben, absurd zonder herhaal de preek op de berg, daarom moet ik dragen tot ik sterf alle vernietigende haat die met mij gepaard gaat.