Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Luis Pastor ( Luis Pastor Rodríguez ) Songtekst: Alzo una rosa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: L ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Alzo una rosa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Luis Pastor ( Luis Pastor Rodríguez )! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Luis Pastor ( Luis Pastor Rodríguez ) en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Alzo una rosa .

Origineel

Alzo una rosa, y todo se ilumina como no hace la luna ni el sol puede: serpiente de luz ardiente y enroscada o viento de cabellos que se mueve. Alzo una rosa, y grito a cuantas aves el cielo colorean de nido y de cantos, en el suelo golpeo la orden que decide la unión de los demonios y los santos. Alzo una rosa, un cuerpo y un destino contra la fría noche que se atreve, y con savia de rosa y con mi sangre perennidad construyo en vida breve. Alzo una rosa, y dejo, y abandono cuanto me duele de penas y de asombros. Alzo una rosa, sí, y oigo la vida en este cantar de las aves en mis hombros. 

 

Vertaling

Ik hef een roos op en alles licht op Omdat de maan en de zon niet kunnen: opgerolde en vurige lichte slang of wind van haar dat beweegt. Ik hef een roos op en schreeuw naar hoeveel vogels de lucht is gekleurd door nest en liedjes, op de grond raakte ik de volgorde die hij beslist de vereniging van demonen en heiligen. Ik til een roos, een lichaam en een bestemming op Tegen de koude nacht die het aandurft en met roze sap en met mijn bloed meerjarig bouw ik in korte leven. Ik til een roos op en vertrek en verlaat hoeveel het me pijn doet van verdriet en verbazing. Ik hef een roos op, ja, en ik hoor het leven in dit lied van de vogels op mijn schouders.