Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Laura Bello Songtekst: Soy la impostora

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: L ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Soy la impostora? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Laura Bello! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Laura Bello en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Soy la impostora .

Origineel

De mentiras se lleno mi mundo, de apariencias y de falsedad. Cambio de color, para engañarte y poder infiltrarme en tu corazón. Soy la impostora de este gran amor, tengo una máscara de hielo, que congela mi dolor, y a pesar de mi veganza, y a pesar de que yo te menti, daría todo por estar siempre junto a ti. Mi ilusión se despertó en un beso, desnudaste mi fragilidad. Me robe tu olor, y ese recuerdo lo llevó en mi cuerpo, como un tatuaje dentro de mi corazón. Soy la impostora de este gran amor, tengo una máscara de hielo, que congela mi dolor, y a pesar de mi veganza, y a pesar de que yo te menti, daría todo por estar siempre junto a ti. Las mentiras giran a mi alrededor y la única verdad fue ese beso que partió mi vida en dos. Soy la impostora de este gran amor, tengo una máscara de hielo, que congela mi dolor, y a pesar de mi veganza, y a pesar de que yo te menti, daría todo por estar siempre junto a ti. 

 

Vertaling

Mijn wereld was vol leugens, van schijn en onwaarheid. Kleur verandering, om je te misleiden en me te infiltreren in je hart. Ik ben de bedrieger van deze grote liefde, Ik heb een ijsmasker, die mijn pijn bevriest, en ondanks mijn veganisme, en hoewel ik tegen je loog, Ik zou alles geven om altijd bij je te zijn. Mijn illusie werd wakker in een kus, Je hebt mijn kwetsbaarheid blootgelegd. Ik heb je geur gestolen en die herinnering nam hem in mijn lichaam, als een tatoeage in mijn hart. Ik ben de bedrieger van deze grote liefde, Ik heb een ijsmasker, die mijn pijn bevriest, en ondanks mijn veganisme, en hoewel ik tegen je loog, Ik zou alles geven om altijd bij je te zijn. De leugens draaien om mij heen en de enige waarheid was die kus die mijn leven in tweeën splitsen. Ik ben de bedrieger van deze grote liefde, Ik heb een ijsmasker, die mijn pijn bevriest, en ondanks mijn veganisme, en hoewel ik tegen je loog, Ik zou alles geven om altijd bij je te zijn.