Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lourdes Toledo ( Lourdes Toledo) Songtekst: Navidad en mi país

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: L ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Navidad en mi país? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lourdes Toledo ( Lourdes Toledo)! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lourdes Toledo ( Lourdes Toledo) en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Navidad en mi país .

Origineel

Una estrella me anuncia con su luz especial que a todos los hombres la esperanza nació, la paz que su alma ardientemente anheló en Cristo Jesús se cumplió. Coro: Es navidad en mi país, el cielo se viste de un nuevo color, las calles le cantan una hermosa canción, es Cristo Jesús que en Belén ya nació. Hay unos ojos que no pueden ver la estrella brillando pues su luz se apagó. El cielo se nubla, el niño aún no nació, su corazón hoy se encuentra en dolor. Coro: Es navidad en mi país, el cielo se viste de un nuevo color, las calles le cantan una hermosa canción, es Cristo Jesús que en Belén ya nació. Hay un canto de paz, una nueva canción, un rayo de esperanza, unidos en ilusión. Coro: Es navidad en mi país, el cielo se viste de un nuevo color, las calles le cantan una hermosa canción, es Cristo Jesús que en Belén ya nació. 

 

Vertaling

Een ster kondigt me aan met zijn speciale licht die hoop was geboren aan alle mensen, de vrede waar zijn ziel vurig naar verlangde in Christus Jezus werd het vervuld. Refrein: Het is kerst in mijn land, de lucht is gekleed in een nieuwe kleur, de straten zingen een prachtig lied voor hem, Het is Christus Jezus die in Bethlehem is geboren. Er zijn ogen die niet kunnen zien de ster scheen toen het licht uitging. De lucht is bewolkt, het kind is nog niet geboren, zijn hart heeft pijn vandaag. Refrein: Het is kerst in mijn land, de lucht is gekleed in een nieuwe kleur, de straten zingen een prachtig lied voor hem, Het is Christus Jezus die in Bethlehem is geboren. Er is een vredeslied, een nieuw lied, een sprankje hoop, verenigd in illusie. Refrein: Het is kerst in mijn land, de lucht is gekleed in een nieuwe kleur, de straten zingen een prachtig lied voor hem, Het is Christus Jezus die in Bethlehem is geboren.