Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: La Conoci Songtekst: Bailando

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: La Conoci - Bailando ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bailando? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van La Conoci! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van La Conoci en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Bailando .

Origineel

La conocí bailando mirando me hipnotizó y hubo acercamiento así ella me enamoró La conocí bailando ella me hipnotizó y hubo acercamiento así ella me enamoró y ahora soy yo la que se va, se va, se va, se va y solo yo me quedo aquí hundido y sin tu piel y ahora soy yo la que no está, no está, no está, no está sigo buscando un nuevo amor solo en mi soledad y ahora soy yo la que se va, se va, se va, se va y sola yo me quedo aquí hundida y sin tu piel y ahora soy yo la que no está, no está, no está, no está sigo buscando un nuevo amor sola en mi soledad ay, ay como tu me gusta I like the way you to eh! the way you me move como tu me gusta ja! I wanna make love to you ay! take to la luna déjame tocarte besar tus labios quiero acariciarte como nunca lo hice antes como nunca pensaste ah! Como nunca pensaste y ahora yo me ahogo entre sus brazos ella sin mí no encuentra el norte no sabe a dónde ir es la locura de encontrar un nuevo amor de verano ahora ella vuela sola y yo solitario me hundo en mi me hundo en mi uoh uoh La conocí bailando mirando me hipnotizó y hubo acercamiento así ella me enamoró La conocí bailando ella me hipnotizó y hubo acercamiento así ella me enamoró y ahora soy yo la que se va, se va, se va, se va y solo yo me quedo aquí hundido y sin tu piel y ahora y ahora soy yo la que no está, no está, no está, no está sigo buscando un nuevo amor solo en mi soledad y ahora soy yo la que se va, se va, se va, se va y solo yo me quedo aquí hundido y sin tu piel y ahora soy yo la que no está, no está, no está, no está sigo buscando un nuevo amor solo en mi soledad

 

Vertaling

Ik ontmoette haar dansen Hij kijkt me gehypnotiseerd en er was benadering en zij werd verliefd Ik ontmoette haar dansen ze gehypnotiseerd me en er was benadering en zij werd verliefd en nu ben ik degene die het gaan, gaat, gaat, gaat Ik hier alleen te blijven gezonken zonder huid en nu ben ik degene die niet is, niet is, is het niet, is niet Ik ben op zoek naar een nieuwe liefde alleen in mijn eenzaamheid en nu ben ik degene die het gaan, gaat, gaat, gaat en alleen ik hier blijven gezonken zonder huid en nu ben ik degene die niet is, niet is, is het niet, is niet Ik ben op zoek naar een nieuwe liefde alleen in mijn eenzaamheid ay, ay als jij Ik hou Ik hou van de manier waarop je naar eh! de manier waarop je me verplaatsen als jij Ik hou ha! Ik wil liefde aan u ay! nemen naar de maan laat me kus je lippen raken Ik wil je aanraken zoals ik nog nooit eerder gedaan en nooit gedacht ah! Als nooit gedacht en nu ben ik verdrinken in zijn armen Ik zie het niet zonder het noorden weet niet waar te gaan Het is de waanzin van het vinden van een nieuwe liefde zomer Nu alleen vliegt ze en eenzame zinken mij in mijn Ik ben gezonken in mijn UOH UOH Ik ontmoette haar dansen Hij kijkt me gehypnotiseerd en er was benadering en zij werd verliefd Ik ontmoette haar dansen ze gehypnotiseerd me en er was benadering en zij werd verliefd en nu ben ik degene die het gaan, gaat, gaat, gaat Ik hier alleen te blijven gezonken zonder huid en nu en nu ben ik degene die niet is, niet is, is het niet, is niet ik volgop zoek naar een nieuwe liefde alleen in mijn eenzaamheid en nu ben ik degene die het gaan, gaat, gaat, gaat Ik hier alleen te blijven gezonken zonder huid en nu ben ik degene die niet is, niet is, is het niet, is niet Ik ben op zoek naar een nieuwe liefde alleen in mijn eenzaamheid