Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: la mafia Songtekst: amiga cruel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: la mafia - amiga cruel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amiga cruel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van la mafia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van la mafia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amiga cruel .

Origineel

Me diste el corazon, tu primera vez fue mia Me diste tu calor Why hasta tu piel decia que me queria Temblabas al sentir, que mis manos recorrian Tu cuerpo Estabas junto a mi Nada importaba en ese momento Why te vi partir, senti morir Por que te vas despues de tanto amor En que te falle, Hazmelo saber Acaso no te he dado todo el corazon Supe por alli, que hablaron de mi Es solo una mentira que me va matar Fue una amiga cruel, lo vas a entender Que no soporta alguien que te quiera mas Por que no confiaste en mi Por que le hiciste caso a esa amiga cruel Tu llenas mi existir, tu mirada why tu sonrisa es Pura Sin ti no se vivir, necesito tu amor why ternura Temblabas al sentir, que mis manos recorrian Tu cuerpo Estabas junto a mi Nada importaba en ese momento Why te vi partir, senti morir Por que te vas despues de tanto amor En que te falle, Hazmelo saber Acaso no te he dado todo el corazon Supe por alli, que hablaron de mi Es solo una mentira que me va matar Fue una amiga cruel, lo vas a entender Que no soporta alguien que te quiera mas Por que no confiaste en mi Por que le hiciste caso a esa amiga cruel Why te vi partir, senti morir Por que te vas despues de tanto amorEn que te Falle, Hazmelo saber Acaso no te he dado todo el corazon Por que no confiaste en mi Por que le hiciste caso a esa amiga cruel

 

Vertaling

Je gaf me je hart, je eerste keer was de mijne Je gaf me je warmte Waarom zelfs je huid zei dat je van me hield Je beefde toen ik mijn handen door je lichaam voelde gaan Je lichaam Je stond naast me Niets deed er toe op dat moment Waarom zag ik je weggaan, ik voelde je sterven Waarom ben je weggegaan na zoveel liefde Waar heb ik je teleurgesteld, laat het me weten Ik heb je heel mijn hart gegeven Ik hoorde daar, dat ze over mij spraken Het is gewoon een leugen die me gaat doden Het was een wrede vriend, je zult begrijpen Wie kan er niet tegen iemand die meer van je houdt Waarom vertrouwde je me niet Waarom luisterde je naar die wrede vriend Je vult mijn bestaan, waarom je blik waarom je glimlach Puur Zonder jou kan ik niet leven, ik heb je liefde en tederheid nodig Je beefde toen je voelde, dat mijn handen over je heen gingen Je lichaam Je stond naast me Niets deed er toe op dat moment Waarom zag ik je weggaan, ik voelde je sterven Waarom ben je weggegaan na zoveel liefde Waar heb ik je teleurgesteld, laat het me weten Ik heb je heel mijn hart gegeven Ik hoorde daar, dat ze over mij spraken Het is gewoon een leugen die me gaat doden Het was een wrede vriend, je zult begrijpen Wie kan er niet tegen iemand die meer van je houdt Waarom vertrouwde je me niet Waarom luisterde je naar die wrede vriend Waarom zag ik je weggaan, ik voelde je sterven Waarom ben je weggegaan na zoveel liefde Ik heb gefaald, laat het me weten. Ik heb je heel mijn hart gegeven Waarom vertrouwde je me niet Waarom luisterde je naar die wrede vriend