Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: la sera Songtekst: you’re going to cry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: la sera - you’re going to cry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you’re going to cry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van la sera! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van la sera en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you’re going to cry .

Origineel

Drawing faces on the pictures of the lovers in my mind Running through the chances I ever had of calling you mine I saw right through your eyes I saw your darkened skies You're going to cry Getting closer to the edge I think i'm going to lose my mind Reaching out to hold your hand, you never should have been so kind

 

Vertaling

gezichten trekken op de foto's van de minnaars in mijn gedachten De kansen doortrekkend die ik ooit had om jou de mijne te noemen Ik zag dwars door je ogen Ik zag je donkere luchten Je gaat huilen. Dichter bij de rand komend denk ik dat ik mijn verstand ga verliezen Ik reik naar je hand, je had nooit zo aardig moeten zijn