Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lady antebellum Songtekst: emily

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lady antebellum - emily ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van emily? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lady antebellum! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lady antebellum en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals emily .

Origineel

Oh Emily,. I'm still out here chasing all my dreams. Oh Emily,. What I'd give to have you here with me. To look into those green eyes. And wake up with the sunrise, in your arms. But always know, that wherever I go. There's a piece of your heart. That I keep in my soul, and never doubt. I'm the same man that loved you back home. And knowing that you're waiting, believing and praying. Is what keeps me going on. Oh Emily,. Tell your folks I hope they're doing fine. Oh Emily,. I just called to hear your voice tonight,. Girl I miss you so much,. And before we hang up, remember this. Always know, that wherever I go. There's a piece of your heart. That I keep in my soul, and never doubt. I'm the same man that loved you back home. And knowing that you're waiting, believing and praying. Is what keeps me going on. That's right. Yeah keeps me going on, yeah. Always know, that wherever I go. There's a piece of your heart. That I keep in my soul, and never doubt. I'm the same man that loved you back home. And knowing that you're waiting,. Knowing that I'm waiting. Believing and praying. Keep believing and praying. And all the dreams I'm chasing. Is what keeps me going on

 

Vertaling

Oh Emily. Ik ben hier nog steeds om al mijn dromen na te jagen. Oh Emily. Wat ik zou geven om je hier bij me te hebben. Om in die groene ogen te kijken. En wakker te worden met de zonsopgang, in je armen. Maar altijd weten, dat waar ik ook ga. Er is een stukje van je hart. Dat ik in mijn ziel bewaar, en nooit aan twijfel. Ik ben dezelfde man die thuis van je hield. En wetende dat je wacht, gelooft en bidt. Is wat me door laat gaan. Oh Emily. Zeg tegen je ouders dat ik hoop dat het goed met ze gaat. Oh Emily. Ik belde gewoon om je stem te horen vanavond... Meisje, ik mis je zo erg. En voor we ophangen, onthoud dit. Weet altijd, dat waar ik ook ga. Er een stukje van je hart is. Dat ik in mijn ziel bewaar, en nooit aan twijfel. Ik ben dezelfde man die thuis van je hield. En wetende dat je wacht, gelooft en bidt. Is wat me door laat gaan. Dat klopt. Ja, dat houdt me op de been, ja. Altijd weten, dat waar ik ook ga. Er is een stukje van je hart. Dat ik in mijn ziel bewaar, en nooit aan twijfel. Ik ben dezelfde man die thuis van je hield. En wetende dat je wacht... wetende dat ik wacht. Geloven en bidden. Blijf geloven en bidden. En al de dromen die ik najaag. Is wat me op de been houdt