Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lady gaga Songtekst: again again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lady gaga - again again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van again again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lady gaga! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lady gaga en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals again again .

Origineel

You've gotta a lotta lotta nerve. Coming here when I'm still with him. And I can't have you, it isn't fair. Born March of '86, my birthday's coming. And if I had one wish. Yeah, you'd be it. When you're 'round. I lose myself inside your mouth. You've got brown eyes. Like no one else. Baby make it to me. Again and again. Again, again, again, again. Never stop again and again. Again, again, a-a-again, again. Never stop, oh. He never really saw me. Or waited when we were hooking up. Yeah he'd a never last. Last week when I was sad. You said that you knew. My eyes change from kinda green. To kinda blue heya. When you're 'round. I lose myself inside your mouth. You've got brown eyes. Like no one else. Baby make it to me. Again and again. Again, again, again, again. Never stop again and again. Again, again, a-a-again, again. Never stop. They tell me if I leave him. Baby would you be there. 'Cause maybe you could. Be m-m-mine all the t-t-time

 

Vertaling

Je hebt wel lef. Hier komen terwijl ik nog bij hem ben. En ik kan je niet hebben, dat is niet eerlijk. Geboren in maart '86, mijn verjaardag komt eraan. En als ik één wens had. Ja, dan zou jij het zijn. Als je er bent. Ik verlies mezelf in je mond. Je hebt bruine ogen. Zoals niemand anders. Baby make it to me. Opnieuw en opnieuw. Opnieuw, opnieuw, opnieuw. Stop nooit meer. Opnieuw en opnieuw. Opnieuw, opnieuw, a-a-again, opnieuw. Nooit stoppen, oh. Hij heeft me nooit echt gezien. Of wachtte toen we aan de haak sloegen. Ja, hij zou het nooit volhouden. Vorige week toen ik verdrietig was. Je zei dat je het wist. Mijn ogen veranderden van een beetje groen. In een beetje blauw. Als je in de buurt bent. Ik verlies mezelf in je mond. Je hebt bruine ogen. Zoals niemand anders. Baby make it to me. Opnieuw en opnieuw. Opnieuw, opnieuw, opnieuw. Stop nooit meer. Opnieuw en opnieuw. Opnieuw, opnieuw, a-a-nieuw, opnieuw. Nooit ophouden. Ze zeggen dat als ik hem verlaat. Baby zou je er zijn. Want misschien kun je. Be m-m-mine all the t-t-time