Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lady gaga Songtekst: changing skies

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lady gaga - changing skies ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van changing skies? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lady gaga! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lady gaga en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals changing skies .

Origineel

Ooh ooh ohh. oh oh oh. Ooh ooh ohh. oh oh oh. oooh oh oh oooh oh oh. ooh ooh ooh ooh. I, need somebody who calls my name. When clouds are smokin up my way. You get me through these cha-changing skies. I, don't wanna be afraid again. It's just that I could use a friend. You get me through these cha-changing skies. Give me something that I. Can wrestle to the ground. There isn't anything that I cant handle now. We're out. Believe me when I say. That I Will Be Okey. And listen. and my Cha-Changing skies. Changing skies. Cha-cha-cha-changing. Changing skies. Cha-cha-cha-changing. Changing skies. Changing skies. Changing skies. Cha-cha-cha-changing. Ooh ooh ohh. oh oh oh. Ooh ooh ohh. oh oh oh. oooh oh oh oooh oh oh. ooh ooh ooh ooh. And I,. Don't wanna be that kind of guy. I wanna dance me through the night. You get me through these cha-changing skies. Know, that I am not emotional. It's just that I don't wanna fall. Without my parachute tonight. Give me something that I. Can wrestle to the ground. There isn't anything that I can't handle now-iow. Believe me when I say. That I Will Be Okey. And listen. and my cha-changing skies. Changing skies. Cha-cha-cha-changing. Changing skies. Cha-cha-cha-changing. Changing skies. Changing skies. Changing skies. Cha-cha-cha-changing. Crédito: l_rocha

 

Vertaling

Ooh ooh ohh. oh oh oh. Ooh ooh ohh. oh oh oh. oooh oh oh oooh oh. ooh ooh ooh ooh. I, need somebody who calls my name. When clouds are smokin up my way. Jij helpt me door deze cha-veranderende lucht. Ik, wil niet meer bang zijn. Het is gewoon dat ik een vriend kan gebruiken. Je krijgt me door deze cha-veranderende luchten. Geef me iets dat ik naar de grond kan worstelen. Er is niets dat ik nu niet aankan. We zijn eruit. Geloof me als ik zeg. Dat ik oké zal zijn. En luister. En mijn Cha-veranderende luchten. Veranderende lucht. Cha-cha-cha-cha-changing. Veranderende luchten. Cha-cha-cha-cha-changing. Veranderende luchten. Veranderende luchten. Veranderende luchten. Cha-cha-cha-cha-changing. Ooh ooh ohh. oh oh oh. Ooh ooh ohh. oh oh oh oh. oooh oh oh oooh oh. ooh ooh ooh ooh. En ik... wil niet zo'n soort man zijn. Ik wil me door de nacht dansen. You get me through these cha-changing skies. Weet, dat ik niet emotioneel ben. Het is gewoon dat ik niet wil vallen. Zonder mijn parachute vanavond. Geef me iets dat ik naar de grond kan worstelen. Er is niets dat ik nu niet aankan. Geloof me als ik zeg. Dat ik oké zal zijn. En luister. En mijn cha-veranderende luchten. Veranderende luchten. Cha-cha-cha-cha-changing. Veranderende luchten. Cha-cha-cha-cha-changing. Veranderende luchten. Veranderende luchten. Veranderende luchten. Cha-cha-cha-changing. Crédito: l_rocha