Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lady gaga Songtekst: christmas tree

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lady gaga - christmas tree ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van christmas tree? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lady gaga! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lady gaga en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals christmas tree .

Origineel

[Intro: Lady Gaga] Ra-pa-pum-pum Ra-pa-pum-pum Ra-pa-pum-pum Ra-pa-pum-pum [Refrain: Lady Gaga] Light me up, put me on top Let's fa la la la la, la la la la Light me up, put me on top Let's fa la la la la, la la la la [Break: Lady Gaga] The only place you'll want to be Is underneath my Christmas tree The only place you want to be Is underneath my Christmas tree [Chorus: Lady Gaga] Light me up, put me on top Let's fa la la la la, la la la la Light me up, put me on top Let's fa la la la la, la la la la [Verse 1: Lady Gaga] Ho ho ho (ra-pa-pum-pum) Under the mistletoe (ra-pa-pum-pum) Yes, everybody knows (ra-pa-pum-pum) We will take off our clothes (ra-pa-pum-pum) Yes, if you want us to, we will You... [Chorus: Lady Gaga] Oh-oh, a Christmas My Christmas tree's delicious Oh-oh, a Christmas My Christmas tree's delicious [Refrain: Space Cowboy] Light you up, put you on top Let's fa la la la la, la la la la (let's go!) Light you up, put you on top Let's fa la la la la, la la la la (let's go!) [Verse 2: Space Cowboy + Lady Gaga] Ho ho ho (ra-pa-pum-pum) Under the mistletoe (ra-pa-pum-pum) Yes, everybody knows (ra-pa-pum-pum) We will take off our clothes (ra-pa-pum-pum) Yes, if you want us to we will You... [Chorus: Lady Gaga] Oh-oh, a Christmas My Christmas tree's delicious Oh-oh, a Christmas My Christmas tree's delicious [Bridge: Lady Gaga] Here, here, here (ra-pa-pum-pum) The best time of the year (ra-pa-pum-pum) Take off my stockings where? I'm spreading Christmas cheer Yes, if you want us to we will [Chorus: Lady Gaga] Oh-oh, a Christmas My Christmas tree's delicious Oh-oh, a Christmas My Christmas tree's delicious [Outro: Lady Gaga & Space Cowboy] Space Cowboy Lady Gaga, Lady Gaga And she goes Space Cowboy Lady Gaga, Lady Gaga Here we go Cherry Cherry Boom Boom

 

Vertaling

[Intro: Lady Gaga] Ra-pa-pum-pum Ra-pa-pum-pum Ra-pa-pum-pum Ra-pa-pum-pum [Refrein: Lady Gaga] Light me up, put me on top Let's fa la la la la, la la la la Light me up, put me on top Let's fa la la la la, la la la la [Break: Lady Gaga] The only place you'll want to be Is onder mijn kerstboom The only place you want to be Is onder mijn kerstboom [Refrein: Lady Gaga] Light me up, put me on top Let's fa la la la la, la la la la Light me up, put me on top Let's fa la la la la, la la la la [Verse 1: Lady Gaga] Ho ho ho (ra-pa-pum-pum) Under the mistletoe (ra-pa-pum-pum) Ja, iedereen weet het (ra-pa-pum-pum) We zullen onze kleren uittrekken (ra-pa-pum-pum) Ja, als je dat wilt, doen we dat Jij... [Refrein: Lady Gaga] Oh-oh, een Kerstmis Mijn kerstboom is heerlijk Oh-oh, een Kerstmis Mijn kerstboom is heerlijk [Refrein: Space Cowboy] Light you up, put you on top Let's fa la la la la, la la la la la (laten we gaan!) Light you up, put you on top Let's fa la la la la, la la la la la (let's go!) [Verse 2: Space Cowboy + Lady Gaga] Ho ho ho (ra-pa-pum-pum) Under the mistletoe (ra-pa-pum-pum) Ja, iedereen weet het (ra-pa-pum-pum) We zullen onze kleren uittrekken (ra-pa-pum-pum) Ja, als je wilt zullen we dat doen Jij... [Refrein: Lady Gaga] Oh-oh, een Kerstmis Mijn kerstboom is heerlijk Oh-oh, een Kerstmis Mijn kerstboom is heerlijk [Brug: Lady Gaga] Hier, hier, hier (ra-pa-pum-pum) De beste tijd van het jaar (ra-pa-pum-pum) Waar trek ik mijn kousen uit? I'm spreading Christmas cheer Ja, als je wilt zullen we dat doen [Refrein: Lady Gaga] Oh-oh, een Kerstmis Mijn kerstboom is heerlijk Oh-oh, een Kerstmis Mijn kerstboom is heerlijk [Outro: Lady Gaga & Space Cowboy] Space Cowboy Lady Gaga, Lady Gaga And she goes Space Cowboy Lady Gaga, Lady Gaga Here we go Cherry Cherry Boom Boom