Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lady leshurr Songtekst: on the road

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lady leshurr - on the road ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van on the road? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lady leshurr! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lady leshurr en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals on the road .

Origineel

[Intro] I'm on the road See me I'm on the road, yeah, yeah yeah I'm on the road, yeah [Verse 1] Get as much money as you can whilst you're poppin' cus it doesn't last forever (yeah) Record label on my back they want me to deliver I'm not good with pressure (no way) Mommy told me take it slow 'cause I'm always on the road I said never (take it slow) I got bags under my eyes man It's no surprise I ain't talking leather (leather) Going off just like a sweater (sweater) Feeling lighter than a feather (feather) They were tearing me apart (yeah) Had to pull myself together (together) Had to pull up in the whip (skrrt) Looking like a bag a treasure (treasure) If I learnt one thing here then it's never mix business with pleasure I was surrounded by enemies (uh) Thoughts were clouded by the jealousy (yeah) I had Judas in my circle (uh) Jesus Christ was even telling me (yeah) Sleepless nights is all I ever seen Seen the signs just like a memory They were changing on me like a melody Switch the food of thought and changed the recipe (yeah, yeah) [Hook] When I'm on the road, yeah I'm on the road, yeah If you ain't involved, yeah You gotta go, yeah yeah When I'm on the road, yeah I'm on the road, yeah I'm bout the dough, yeah So I'm out the door, yeah, yeah [Verse 2] Don't forget my coat, yeah Respect the code, yeah (code) Ring up the big bro, yeah Davina McCall yeah yeah (McCall, brr) I ain't gonna stall, yeah Slip into fourth gear (skrt skrt) Really sick of people saying oh yeah This gon be your year, yeah Should've been mine a long time ago (yeah) A fairytale a long time ago (oh yeah) There ain't no telling where I'm a go Nothing's sweet like a pineapple (nah) My best friend tried to stab me My best friend hacked me Figures, she was from Hackney (oof) I spent my days in the East They wasn't faithful to me They'd get to waking and baking and bake up the cake and be selfish and eat it It's hard remaining the same when all you know is snakes Greedy greedy greedy (greedy) They was looking at me like a freebie freebie freebie (woo, woo, woo) Really, really, really, believe me (woo) [Hook] When I'm on the road, yeah I'm on the road, yeah If you ain't involved, yeah You gotta go, yeah yeah When I'm on the road, yeah I'm on the road, yeah I'm bout the dough, yeah I'm out the door, yeah, yeah When I'm on the road, yeah I'm on the road, yeah If you ain't involved, yeah You gotta go, yeah yeah When I'm on the road, yeah I'm on the road, yeah I'm bout the dough, yeah I'm out the door, yeah, yeah [Outro] If you didn't know, yeah If you didn't know, if you didn't know, yeah yeah When I'm on the road, yeah (woah) When I'm on the road, yeah I'm on the road, yeah yeah

 

Vertaling

[Intro] I'm on the road See me I'm on the road, yeah, yeah yeah I'm on the road, yeah [Verse 1] Get as much money as you can while you're poppin' cus it doesn't last forever (yeah) Record label on my back they want me to deliver I'm not good with pressure (no way) Mama zei dat ik het rustig aan moest doen, want ik ben altijd onderweg I said never (take it slow) Ik heb wallen onder mijn ogen man It's no surprise I ain't talking leather (leer) Going off just like a sweater (trui) Feeling lighter than a feather They were tear me apart (yeah) Had to pull myself together (samen) Had to pull up in the whip (skrrt) Er uitzien als een zak een schat (schat) Als ik hier één ding geleerd heb dan is het om nooit zaken met plezier te mengen Ik was omringd door vijanden (uh) Gedachten werden vertroebeld door de jaloezie (yeah) Ik had Judas in mijn kring. Jezus Christus vertelde het me zelfs. Slapeloze nachten is alles wat ik ooit heb gezien Seen the signs just like a memory Ze veranderden op mij als een melodie Switch the food of thought and changed the recipe (yeah, yeah) [Hook] When I'm on the road, yeah I'm on the road, yeah If you ain't involved, yeah You gotta go, yeah yeah When I'm on the road, yeah I'm on the road, yeah I'm bout the dough, yeah So I'm out the door, yeah, yeah [Verse 2] Don't forget my coat, yeah Respecteer de code, ja (code) Ring up the big bro, yeah Davina McCall yeah yeah (McCall, brr) I ain't gonna stall, yeah Slip in de vierde versnelling (skrt skrt) Really sick of people saying oh yeah This gon be your year, yeah Het had lang geleden het mijne moeten zijn. A fairytale a long time ago (oh yeah) There ain't no telling where I'm a go Nothing's sweet like a pineapple (nah) Mijn beste vriend probeerde me neer te steken My best friend hacked me Logisch, ze kwam uit Hackney (oof) I spent my days in the East They wasn't faithful to me Ze werden wakker en bakten de cake en waren egoïstisch en aten het op. Het is moeilijk hetzelfde te blijven als je alleen maar slangen kent Hebberig hebberig hebberig (greedy) Ze keken naar me als een freebie freebie freebie (woo, woo, woo) Echt, echt, echt, geloof me (woo) [Hook] When I'm on the road, yeah I'm on the road, yeah If you ain't involved, yeah You gotta go, yeah yeah When I'm on the road, yeah I'm on the road, yeah I'm bout the dough, yeah I'm out the door, yeah, yeah When I'm on the road, yeah I'm on the road, yeah If you ain't involved, yeah You gotta go, yeah yeah When I'm on the road, yeah I'm on the road, yeah I'm bout the dough, yeah I'm out the door, yeah, yeah [Outro] If you didn't know, yeah If you didn't know, if you didn't know, yeah yeah When I'm on the road, yeah (woah) When I'm on the road, yeah I'm on the road, yeah yeah