Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lambchop Songtekst: of raymond [roger moutenot]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lambchop - of raymond [roger moutenot] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van of raymond [roger moutenot]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lambchop! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lambchop en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals of raymond [roger moutenot] .

Origineel

I have stood here in this garden Where you placed me in the spring I have held my arms gracefully from my side A dog dish and an afro pick You laid beside me as a trick Of compassion that comes through the night In fields of green this field of straw There ain't no telling what we saw As we stand together on this hill I used to be a part of a more complicated scheme As furniture with glass upon my head You paint me white you clean me off You say my name each time you cough It's a pattern as old as it gets I'll stay right here till you get back I'm concrete white you're plastic black I'm a statue of the Virgin Mary I am free from all decisions I am free from all despair You can see there's not a wrinkle on my face Looks pretty good from where I stand No crying fields no sins of man All for the love of Raymond All for the love of Raymond

 

Vertaling

Ik heb hier in deze tuin gestaan waar je me in de lente hebt neergelegd Ik heb mijn armen sierlijk van mijn zijde gehouden Een hondenschotel en een afro pluk Je naast me gelegd als een truc Van medeleven dat komt door de nacht In velden van groen dit veld van stro Er is niet te zeggen wat we zagen Als we samen op deze heuvel staan Ik maakte deel uit van een gecompliceerder plan Als meubilair met glas op mijn hoofd Je verft me wit je maakt me schoon Je zegt mijn naam elke keer als je hoest Het is een patroon zo oud als het wordt Ik blijf hier tot je terug bent Ik ben beton wit jij bent plastic zwart Ik ben een standbeeld van de Maagd Maria Ik ben vrij van alle beslissingen Ik ben vrij van alle wanhoop Je kunt zien dat er geen rimpel op mijn gezicht zit Ziet er goed uit van waar ik sta Geen huilende velden geen zonden van de mens Alles voor de liefde van Raymond Allemaal voor de liefde van Raymond