Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lana del rey Songtekst: dangerous girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lana del rey - dangerous girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dangerous girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lana del rey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lana del rey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dangerous girl .

Origineel

[Verse 1] He's my drugstore cowboy Italian alloy, classical American And I'm America's sweetheart Chic, delicious, sweet tart Sipping on my Diet Coke Singin' in the trailer park [Verse 2] He like my jeans tight (Yeah) He likes me mean, right? (Right) He like my long hair, corset, heels high We were born to kill, stripped for success I'm his sweet mess Do you love me? Yes, yes Hell yes! [Pre-Chorus] Baby, I'm a four alarm fire And I'm what you desire Like a siren in the night (Going Nero, Nero) Baby you's a man on the wire Risking all that you got For the love of your life (You're my hero, hero) [Chorus] Let me be your dangerous girl Let me be your dangerous girl Let me be your dangerous girl Let me be your dangerous girl [Verse 3] He's the get-rich-quick type Mafioso-hit type Girl, I'm gonna marry him I'm the bad girl next door Baby's always wantin' more Buyin' diamond jewelry Take me to the Jersey Shore [Verse 4] He like my mink white (White) We go out all night (Night) We're living off the grid Shinin' in the crime light We were born to kill, best of the best The new wild west Honey, put on that party dress Hell yes! [Pre-Chorus] Baby, I'm a four alarm fire And I'm what you desire Like a siren in the night (Going Nero, Nero) Baby you's a man on the wire Risking all that you got For the love of your life (You're my hero, hero) [Chorus] Let me be your dangerous girl Let me be your dangerous girl Let me be your dangerous girl Let me be your dangerous girl [Bridge] Me and my baby plannin' world domination Together, takin' over our fair nation 'Cause we're born to kill, keepin' it fresh Gold chain, white mesh Fame is the name of the game Yes, yes (Yes, yes, yes, yes) [Pre-Chorus] Baby, I'm a four alarm fire And I'm what you desire Like a siren in the night (Going Nero, Nero) Baby you's a man on the wire Risking all that you got For the love of your life (You're my hero, hero) Baby, I'm a four alarm fire And I'm what you desire Like a siren in the night (Going Nero, Nero) Baby you's a man on the wire Risking all that you got For the love of your life (You're my hero, hero) [Chorus] Let me be your dangerous girl Let me be your dangerous girl Let me be your dangerous girl Let me be your dangerous girl [Pre-Chorus] Baby, I'm a four alarm fire And I'm what you desire Like a siren in the night (Going Nero, Nero) Baby you's a man on the wire Risking all that you got For the love of your life (You're my hero, hero) [Chorus] Let me be your dangerous girl Let me be your dangerous girl Let me be your dangerous girl Let me be your dangerous girl

 

Vertaling

[Verse 1] He's my drugstore cowboy Italiaanse legering, klassieke Amerikaan And I'm America's sweetheart Chique, heerlijk, zoete taart Sippend aan mijn Diet Coke Singin' in the trailer park [Verse 2] He like my jeans tight (Yeah) He likes me mean, right? (Juist) He like my long hair, corset, heels high We zijn geboren om te doden, gestript voor succes Ik ben zijn zoete puinhoop Hou je van me? Ja, ja. Hel ja! [Pre-Chorus] Baby, Ik ben een vier alarm brand And I'm what you desire Als een sirene in de nacht (Going Nero, Nero) Baby you's a man on the wire Risking all that you got For the love of your life (You're my hero, hero) [Chorus] Laat mij je gevaarlijke meisje zijn Laat me je gevaarlijke meid zijn Laat me je gevaarlijke meid zijn Laat mij je gevaarlijke meisje zijn [Verse 3] He's the get-rich-quick type Mafioso-hit type Meisje, ik ga met hem trouwen I'm the bad girl next door Baby's always wantin' more Buyin' diamond jewelry Take me to the Jersey Shore [Verse 4] He like my mink white (White) We go out all night (Night) We're living off the grid Shinin' in the crime light We zijn geboren om te doden, de beste van de beste Het nieuwe wilde westen Schat, trek die feestjurk aan Hel ja! [Pre-Chorus] Baby, I'm a four alarm fire And I'm what you desire Als een sirene in de nacht (Going Nero, Nero) Baby you's a man on the wire Risking all that you got For the love of your life (You're my hero, hero) [Chorus] Laat me je gevaarlijke meid zijn Laat me je gevaarlijke meisje zijn Laat mij je gevaarlijke meisje zijn Laat me je gevaarlijke meid zijn [Bridge] Ik en mijn baby plannen de wereldheerschappij Together, takin' over our fair nation 'Cause we're born to kill, keepin' it fresh Gold chain, white mesh Fame is the name of the game Yes, yes (Ja, ja, ja, ja) [Pre-Chorus] Baby, I'm a four alarm fire And I'm what you desire Als een sirene in de nacht (Going Nero, Nero) Baby you's a man on the wire Risking all that you got For the love of your life (You're my hero, hero) Baby, I'm a four alarm fire And I'm what you desire Als een sirene in de nacht (Going Nero, Nero) Baby you's a man on the wire Risking all that you got For the love of your life (You're my hero, hero) [Chorus] Laat me je gevaarlijke meisje zijn Laat mij je gevaarlijke meisje zijn Laat me je gevaarlijke meid zijn Laat me je gevaarlijke meid zijn [Pre-Chorus] Baby, I'm a four alarm fire And I'm what you desire Like a siren in the night (Going Nero, Nero) Baby you's a man on the wire Risking all that you got For the love of your life (You're my hero, hero) [Chorus] Let me be your dangerous girl Let me be your dangerous girl Let me be your dangerous girl Let me be your dangerous girl