Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lana del rey Songtekst: my song 57

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lana del rey - my song 57 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my song 57? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lana del rey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lana del rey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my song 57 .

Origineel

[Verse 1] I am the trailer park queen Jimmy pull up in his blue Chevy Nova I get him strawberry ice cream I have been dying for him to come over [Hook] We're gonna listen to the Beach Boys We're gonna ride in the rollercoaster When we get high, Jimmy propose Jimmy gon' buy me a Coca Cola Jimmy gonna buy me a Coca Cola Jimmy gonna buy me a Coca Cola [Verse 2] I am the New Jersey dance queen Jimmy's the king of Ticonderoga When we're together, we're so mean When we're together, no one can take over It's love, it's love [Hook] We're gonna listen to the Beach Boys We're gonna ride in the rollercoaster When we get high, Jimmy propose Jimmy gon' buy me a Coca Cola He gonna buy me a Coca Cola Jimmy gonna buy me a Coca Cola [Bridge] We're going to Coney Island We're going to Coney Island We are in love and we're flying We are in love and we're flying [Hook] We're gonna listen to the Beach Boys We're gonna ride the gold rollercoaster When we get high, Jimmy propose J gon' buy me a Coca Cola Gon' buy me a Coca Cola J gon' buy me a Coca Cola [Outro] I never loved somebody so much I said Jay, get into the car and if you love me stay And drive me far, far away from who me and you are And I wanna go to Coney Island I wanna go to Coney Island So we listen to the Beach Boys Jimmy drive me to Coney Island When we get there, Jimmy propose I said J you don't know how happy I am

 

Vertaling

[Verse 1] I am the trailer park queen Jimmy komt aanrijden in zijn blauwe Chevy Nova I get him strawberry ice cream Ik heb op hem zitten wachten [Hook] We gaan luisteren naar de Beach Boys We gaan in de achtbaan rijden Als we high worden, doet Jimmy een aanzoek Jimmy gon' koop me een Coca Cola Jimmy gaat een Coca Cola voor me kopen Jimmy gaat een Coca Cola voor me kopen [Verse 2] Ik ben de danskoningin van New Jersey Jimmy is de koning van Ticonderoga When we're together, we're so mean When we're together, no one can take over It's love, it's love [Hook] We gaan luisteren naar de Beach Boys We're gonna ride in the rollercoaster Als we high worden, doet Jimmy een aanzoek Jimmy gon' buy me a Coca Cola Hij gaat een Coca Cola voor me kopen Jimmy gaat een Coca Cola voor me kopen [Bridge] We gaan naar Coney Island We gaan naar Coney Island We zijn verliefd en we vliegen We zijn verliefd en we vliegen [Hook] We're gonna listen to the Beach Boys We gaan in de gouden achtbaan Als we high worden, doet Jimmy een aanzoek J gon' buy me a Coca Cola Gon' buy me a Coca Cola J gon' buy me a Coca Cola [Outro] I never loved somebody so much Ik zei Jay, stap in de auto en als je van me houdt blijf dan En rij me ver, ver weg van wie jij en ik zijn En ik wil naar Coney Island I wanna go to Coney Island Dus we luisteren naar de Beach Boys Jimmy rijdt me naar Coney Island Toen we daar aankwamen, stelde Jimmy voor I said J you don't know how happy I am