Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lana del rey Songtekst: raise me up (mississippi south)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lana del rey - raise me up (mississippi south) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van raise me up (mississippi south)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lana del rey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lana del rey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals raise me up (mississippi south) .

Origineel

[Intro] It's like you said It's all been done before I don't have to talk pretty for them no more It's like you said It's all been done before I don't have to talk pretty for them no more [Bridge] I can talk what I want How I wanna I can talk what I want How I wanna I can talk what I want How I wanna I don't have to talk taste for your mama No, no, no I said no [Chorus] Ray, ray Ray, raise me up Ray, raise me up Ray, raise me up Ray, raise me up [Verse 1] It's the voodoo Mississippi south 69 million stars Birds are flying out of my mouth Spirits creeping in my yard Hold my head It's tilting back Something's dancing me around Putting crystals on our neck Lifting my feet off The ground The ground [Chorus] Ray, ray Ray, raise me up Ray, raise me up Ray, raise me up Ray, raise me up [Verse 2] Oh see Look what you done now Oh me That's what I'm talking bout That's what I'm talking bout It's what I'm talking about [Bridge] I can talk what I want How I wanna I can talk what I want How I wanna I can talk what I want How I wanna I don't have to talk taste for your mama No, no, no I said no I can talk what I want How I wanna I can talk what I want How I wanna I can talk what I want How I wanna I don't have to talk taste for your mama No, no, no I said no [Verse 3] Pick me up In a pickup truck Roll it down You got it going on Let me talk on your CB walkie Let me play with your new Shotgun Shotgun [Chorus] Ray, ray Ray, raise me up Ray, raise me up Ray, raise me up Ray, raise me up Ray, ray Ray, raise me up Ray, raise me up Ray, raise me up Ray, raise me up [Bridge] I can talk what I want How I wanna I can talk what I want How I wanna I can talk what I want How I wanna I don't have to talk taste for your mama No, no, no I said no

 

Vertaling

[Intro] Het is zoals je zei Het is allemaal al eens gedaan Ik hoef niet meer mooi te praten voor hen Het is zoals je zei It's all been done before Ik hoef niet meer mooi te praten voor hen [Bridge] Ik kan praten wat ik wil Hoe ik wil Ik kan praten wat ik wil Hoe ik wil Ik kan praten wat ik wil Hoe ik wil Ik hoef geen smaak te praten voor je moeder Nee, nee, nee Ik zei nee. [refrein] Ray, ray Ray, til me op Ray, til me op Ray, til me op Ray, til me op [Verse 1] It's the voodoo Mississippi zuid 69 miljoen sterren Vogels vliegen uit mijn mond Geesten kruipen in mijn tuin Hou mijn hoofd vast It's tilt back Iets danst me rond Het legt kristallen in mijn nek Til mijn voeten van de de grond de grond [Chorus] Ray, ray Ray, til me op Ray, til me op Ray, til me op Ray, til me op [Verse 2] Oh kijk Kijk wat je nu gedaan hebt Oh mij Dat is waar ik het over heb Dat is wat ik bedoel Dat is waar ik het over heb [Bridge] Ik kan praten wat ik wil Hoe ik wil Ik kan praten wat ik wil Hoe ik wil Ik kan praten wat ik wil Hoe ik wil Ik hoef geen smaak te praten voor je moeder Nee, nee, nee Ik zei nee. Ik kan praten wat ik wil Hoe ik wil Ik kan praten wat ik wil Hoe ik wil Ik kan praten wat ik wil Hoe ik wil Ik hoef geen smaak te praten voor je moeder Nee, nee, nee Ik zei nee. [Verse 3] Pick me up In a pickup truck Roll it down You got it going on Laat me praten op je CB walkie Laat me spelen met je nieuwe Shotgun Shotgun [Chorus] Ray, ray Ray, til me op Ray, til me op Ray, til me op Ray, til me op Ray, ray Ray, til me op Ray, til me op Ray, til me op Ray, til me op [Bridge] ik kan praten wat ik wil hoe ik wil Ik kan praten wat ik wil Hoe ik wil Ik kan praten wat ik wil Hoe ik wil Ik hoef geen smaak te praten voor je moeder Nee, nee, nee Ik zei nee.