Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lana del rey Songtekst: roller dirby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lana del rey - roller dirby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van roller dirby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lana del rey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lana del rey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals roller dirby .

Origineel

Pin up girls at the roller derby Take me down to Newark, New Jersey American flags; blue, blue streamers Everybody's laughing, the crowd is screaming I used to think I was the Maharaja Ah, oh Baby, I've become someone Baby, I've become Baby, I've become someone Not of this world, hey, yeah, yeah Not of this world, hey, yeah, yeah

 

Vertaling

Pin up meisjes bij de rolschaats derby Neem me mee naar Newark, New Jersey Amerikaanse vlaggen; blauwe, blauwe slingers Iedereen lacht, de menigte schreeuwt Ik dacht altijd dat ik de Maharadja was Ah, oh Schatje, ik ben iemand geworden Schatje, ik ben iemand geworden Schatje, ik ben iemand geworden Niet van deze wereld, hé, ja, ja Niet van deze wereld, hé, ja, ja