Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lana del rey Songtekst: tv in black & white

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lana del rey - tv in black & white ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tv in black & white? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lana del rey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lana del rey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tv in black & white .

Origineel

[Verse 1] If you get lonely, think of me only Prison isn't going to keep me from you Remember Coney Island and how we Went into the water, 'til the waves turned blue? Nobody does have to know that our love's alive Keep it on the low if you want to hide Got that same address if you want to write One Greenwich Avenue, wishing and thinking of you [Chorus] Living without you's like TV in black and white You turned me on and brought color into my life When I'm around you, suddenly, I realize That I was blind before I saw the world through your eyes [Verse 2] If you get lonely, think of this only Heaven hasn't forgotten about you Though you can't hold me, pick up and phone me Use your one phone call on your ex girl, boo I won't tell a single soul how you spend your nights In that single cell, holding your pillow tight If you really are afraid, then you ought to know That you're the one I want, the one I want forever more [Chorus] Living without you's like TV in black and white You turned me on and brought color into my life When I'm around you, suddenly, I realize That I was blind before I saw the world through your eyes [Bridge] I know you get scared sometimes, boy Nothing to be feared when you're in my heart Troubles come in threes but in your case They came in millions and trillions, but that's all right [Chorus] Living without you's like TV in black and white You turned me on and brought color into my life When I'm around you, suddenly, I realize That I was blind before I saw the world through your eyes [Outro] Like TV in black and white Like TV in black and white Like TV in black and white Like TV in black and white

 

Vertaling

[Verse 1] Als je eenzaam bent, denk dan alleen aan mij Gevangenis zal me niet van je weghouden Herinner je je Coney Island en hoe we In het water gingen, tot de golven blauw werden? Niemand hoeft te weten dat onze liefde leeft Hou het stil als je je wilt verstoppen. Ik heb hetzelfde adres als je wilt schrijven. One Greenwich Avenue, wensend en denkend aan jou [refrein] Leven zonder jou is als TV in zwart en wit Je hebt me aangezet en kleur in mijn leven gebracht Als ik bij jou ben, besef ik plotseling dat ik blind was voordat ik de wereld door jouw ogen zag [Verse 2] Als je eenzaam wordt, denk dan alleen hieraan De hemel is jou niet vergeten Hoewel je me niet kunt vasthouden, neem op en bel me Gebruik je telefoontje op je ex-vriendin, boo Ik zal niemand vertellen hoe jij je nachten doorbrengt In die eenzame cel, je kussen stevig vasthoudend Als je echt bang bent, dan moet je weten dat jij degene bent die ik wil, degene die ik voor altijd meer wil [refrein] Leven zonder jou is als TV in zwart en wit Jij hebt me aangezet en kleur in mijn leven gebracht When I'm around you, suddenly, I realize dat ik blind was voordat ik de wereld door jouw ogen zag [Bridge] Ik weet dat je soms bang bent, jongen Niets om bang voor te zijn als je in mijn hart bent Problemen komen in drieën, maar in jouw geval kwamen ze in miljoenen en triljoenen, maar dat is niet erg [refrein] Leven zonder jou is als TV in zwart en wit Jij hebt me aangezet en kleur in mijn leven gebracht When I'm around you, suddenly, I realize dat ik blind was voordat ik de wereld door jouw ogen zag [Outro] Zoals TV in zwart en wit Zoals TV in zwart en wit Zoals TV in zwart wit Zoals TV in zwart en wit