Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Landon Pigg Songtekst: The Way It Ends

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Landon Pigg - The Way It Ends ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Way It Ends? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Landon Pigg! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Landon Pigg en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Way It Ends .

Origineel

Run Is this to be our fate Hide Freedom is ours as we escape We walk in the shadows We do Find out what we all know Our time is near If this is the way it ends Don't tell me it's meaningless There'll be no compromise We fall in we too shall rise You held me and taught me how I think I am ready now If this is the way it ends This is the way it's meant to be We will be spilled in blood And this is the way that they'll remember us Emerge from the shadows we will Emerge from the shadows This is the way it ends Don't tell me it's meaningless [ From: ] There'll be no compromise We fall in we too shall rise You held me and taught me how I think I am ready now If this is the way it ends This is the way it's meant to be Under my skin they fade away Here's to life with no regrets See you again all one day Give me love or give me death Can anyone ever really say This is the way it ends This is my life begins If this the way it ends Nothing is meaningless There'll be no compromise We fall in we too shall rise again If this is the way it ends Then this is the way it's meant to be This is the way it's meant to be

 

Vertaling

Run Is dit onze lot Verberg Vrijheid is ons als vluchtweg we We lopen in de schaduw We doen Zoek uit wat we allemaal weten Onze tijd is nabij Als dit de manier waarop het eindigt Zeg me niet dat het zinloos Er zal geen compromis Wij vallen in ook wij zullen opstaan Je hield me en leerde mij hoe Ik denk dat ik nu klaar Als dit de manier waarop het eindigt Dit is de manier waarop het bedoeld is Wij zullen worden gemorst in het bloed En dit is de manier waarop ze herinneren ons Komen uit de schaduwen zullen we Voortkomen uit de schaduw Dit is de manier waarop het eindigt Zeg me niet dat het zinloos [Van: ] Er zal geen compromis Wij vallen in ook wij zullen opstaan Je hield me en leerde mij hoe Ik denk dat ik nu klaar Als dit de manier waarop het eindigt Dit is de manier waarop het bedoeld is Onder mijn huid die ze vervagen Hier is het leven zonder spijt Tot ziens allemaal een dag Geef me liefde of geef me dood Kan iemand ooit echt zeggen Ditis de manier waarop het eindigt Dit is mijn leven begint Als dit de manier waarop het eindigt Niets is zinloos Er zal geen compromis Wij vallen in zullen ook wij weer opstaan Als dit de manier waarop het eindigt Dan is dit de manier waarop het bedoeld is Dit is de manier waarop het bedoeld is