Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lange Frans Baas B Songtekst: Moppie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lange Frans Baas B - Moppie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Moppie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lange Frans Baas B! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lange Frans Baas B en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Moppie .

Origineel

Baas b: Moppie songtekst Lange Frans: Voor al m'n moppies wereldwijd Moppie ik strik je Ik kus je, ik lik je Ik streel je Bespeel je met mijn tanden op je slipje Dip je als een chipje Shit, moppie ik dig je Ik neem je in mijn armen en flip je Het is de wereld van een man In het universum van een vrouw En dat besef ik, moppie, allemaal door jou En ik weet dat je de pijn van de liefde kent, Je hart gebroken door de zoveelste lieve vent Je kijkt me aan en zegt: je weet niet wat je moet met me Maar serieus mop, je weet niet wat je doet met me En het is simpel, simpel als houden van Jij bent een vrouw, en ik ben een man Een man die staat verward in zijn streken Maar je moet weten dat ik nu me hart laat spreken En tot op de dag van vandaag is het zonde Want ik weet dat je bestaat maar je hebt mij nog niet gevonden REFREIN (Brace): Moppie moppie moppie Ik vind je helemaal toppie Ik krijg je niet meer uit m'n koppie ooh moppie Moppie moppie moppie Ik vind je helemaal toppie Ik krijg je niet meer uit m'n koppie Hey moppie.. Baas B: Ik heb m'n hart zo vaak kapot gemaakt Maar ik weet zeker nu dat God bestaat Ik zag je staan ik zag je dus meteen zitten Ik voelde in een flits, de vonk en dus meteen hitte Het was voor mij alsof de tijd even stil stond M'n hart op tilt stond Wat ik eigenlijk wel chill vond 2 blikken, 1 gedachte is wat ik dacht toen ik zag dat je even naar me lachte Het was te verwachten, ik krijg je niet meer uit m'n kop Hoofd in de wolken, nee ik kom er nooit meer bovenop De zon gaat op en de zon gaat onder Maar een leven zonder moppie Nee m'n wereld draait niet zonder Dus overspelen als een player is niks meer voor mij Ik zou niet durven willen dollen met een chick als jij Want ik ben helemaal gek van jou Dus vandaar deze track voor jou, moppie REFREIN (Brace): Moppie moppie moppie Ik vind je helemaal toppie Ik krijg je niet meer uit m'n koppie oooh moppie Moppie moppie moppie Ik vind je helemaal toppie Ik krijg je niet meer uit m'n koppie Hey moppie.. moppieeee Refrein:(brace) moppie moppie moppie (ik vind je*) helemaal toppie (krijg je) niet meer uit mn koppie (dus) moppie moppie moppie x2 (Brace) Woh alles wat ik doe doe ik echt alleen voor jouw woh ik moet je echt vertellen dat ik heel veel van je hou woh heb alles voor je over en ik wil dat jij het weet woh je bent m'n nummer één dus mop ga met me mee. Refrein: (brace) moppie moppie moppie je bent helemaal toppie ik krijg je niet meer uit me koppie (dus) moppie moppie moppie... x2 *tussen haakjes zingen Baas B en Lange Frans

 

Vertaling

Baas b: Moppie songtekst Lange Frans: Voor al m'n moppies wereldwijd Moppie ik strik je Ik kus je, ik lik je Ik streel je Bespeel je met mijn tanden op je slipje Dip je als een chipje Shit, moppie ik dig je Ik neem je in mijn armen en flip je Het is de wereld van een man In het universum van een vrouw En dat besef ik, moppie, allemaal door jou En ik weet dat je de pijn van de liefde kent, Je hart gebroken door de zoveelste lieve vent Je kijkt me aan en zegt: je weet niet wat je moet met me Maar serieus mop, je weet niet wat je doet met me En het is simpel, simpel als houden van Jij bent een vrouw, en ik ben een man Een man die staat verward in zijn streken Maar je moet weten dat ik nu me hart laat spreken En tot op de dag van vandaag is het zonde Want ik weet dat je bestaat maar je hebt mij nog niet gevonden REFREIN (Brace): Moppie moppie moppie Ik vind je helemaal toppie Ik krijg je niet meer uit m'n koppie ooh moppie Moppie moppie moppie Ik vind je helemaal toppie Ikkrijg je niet meer uit m'n koppie Hey moppie.. Baas B: Ik heb m'n hart zo vaak kapot gemaakt Maar ik weet zeker nu dat God bestaat Ik zag je staan ik zag je dus meteen zitten Ik voelde in een flits, de vonk en dus meteen hitte Het was voor mij alsof de tijd even stil stond M'n hart op tilt stond Wat ik eigenlijk wel chill vond 2 blikken, 1 gedachte is wat ik dacht toen ik zag dat je even naar me lachte Het was te verwachten, ik krijg je niet meer uit m'n kop Hoofd in de wolken, nee ik kom er nooit meer bovenop De zon gaat op en de zon gaat onder Maar een leven zonder moppie Nee m'n wereld draait niet zonder Dus overspelen als een player is niks meer voor mij Ik zou niet durven willen dollen met een chick als jij Want ik ben helemaal gek van jou Dus vandaar deze track voor jou, moppie REFREIN (Brace): Moppie moppie moppie Ik vind je helemaal toppie Ik krijg je niet meer uit m'n koppie oooh moppie Moppie moppie moppie Ik vind je helemaal toppie Ik krijg je niet meer uit m'nkoppie Hey moppie.. moppieeee Refrein:(brace) moppie moppie moppie (ik vind je*) helemaal toppie (krijg je) niet meer uit mn koppie (dus) moppie moppie moppie x2 (Brace) Woh alles wat ik doe doe ik echt alleen voor jouw woh ik moet je echt vertellen dat ik heel veel van je hou woh heb alles voor je over en ik wil dat jij het weet woh je bent m'n nummer één dus mop ga met me mee. Refrein: (brace) moppie moppie moppie je bent helemaal toppie ik krijg je niet meer uit me koppie (dus) moppie moppie moppie... x2 *tussen haakjes zingen Baas B en Lange Frans