Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lapsley Songtekst: Hurt Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lapsley - Hurt Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Hurt Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lapsley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lapsley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Hurt Me .

Origineel

Can't look at you the same way, anticipatin' heartbreak And I know, and I know, and I know I'm puttin' on a brave face to meet you in the same place And I know, and I know, and I know Gotta let my mind find another space Cause I heard these scars never go away And now I'm runnin' out of ways to numb the pain So, if you're gonna hurt me, Why don't you hurt me a little bit more? Just dig a little deeper, Push a little harder than before! And I'm counting down the seconds that we have I can see the end in sight, at last So if you're gonna hurt me Why don't you hurt me a little bit more?! Like breathing underwater, what's the law and order? I don't know, I don't know, I don't know You're sitting in a corner, hiding until it's over And it shows, and it shows, and it shows Buildin' up my walls just to tear them down Tell me that it's love that forced me to drown Buildin' up my walls just to tear them down Tell me that it's love, and you force me to drown So, if you're gonna hurt me Why don't you hurt me a little bit more? Just dig a little deeper, Push a little harder than before! And I'm counting down the seconds that we have I can see the end in sight, at last So, if you're gonna hurt me, Why don't you hurt me a little bit more?! (That's what you said, That's what you said.) Never thought that I would lose my grip I always thought it was an ever ending Never thought it would hurt so much Now show a way to mother touch... And I thought you said you loved me... So, if you're gonna hurt me Why don't you hurt me a little bit more? Just dig a little deeper Push a little harder than before! And I'm counting down the seconds that we have I can see the end in sight, at last So if you're gonna hurt me Why don't you hurt me a little bit more?!

 

Vertaling

Kan niet naar je kijken op dezelfde manier, anticipatin 'liefdesverdriet En ik weet, en ik weet het, en ik weet Ik ben puttin 'op een dapper gezicht om u te ontmoeten op dezelfde plaats En ik weet, en ik weet het, en ik weet Gotta laat mijn gedachten zoek een andere ruimte Want ik hoorde deze littekens nooit verdwijnen En nu ben ik Runnin 'out of manieren om de pijn te verdoven Dus, als je gaat me pijn, Waarom ga je niet me pijn een beetje meer? Gewoon een beetje dieper graven, Duwen een beetje moeilijker dan voorheen! En ik ben het aftellen van de seconden die we hebben ik kan zienhet einde in zicht, eindelijk Dus als je gaat me pijn Waarom ga je niet me pijn een beetje meer ?! Net als ademen onder water, wat is de wet en orde? Ik weet het niet, ik weet het niet, ik weet het niet Je zit in een hoekje, verstopt totdat het voorbij is En het laat zien, en het toont, en het toont Buildin 'mijn muren gewoon om ze af te breken Zeg me dat het de liefde die me gedwongen om te verdrinken Buildin 'mijn muren gewoon om ze af te breken Zeg me dat het liefde, en je dwingen me te verdrinken Dus, als je pijn doenme Waarom ga je niet me pijn een beetje meer? Gewoon een beetje dieper graven, Duwen een beetje moeilijker dan voorheen! En ik ben het aftellen van de seconden die we hebben Ik kan het einde in zicht te zien, eindelijk Dus, als je gaat me pijn, Waarom ga je niet me pijn een beetje meer ?! (Dat is wat je zei, Dat is wat je zei.) Nooit gedacht dat ik mijn grip zou verliezen Ik heb altijd gedacht dat het een steeds eindigend Nooit gedacht dat het zou zo veel pijn Tonen nu een manier om moeder aanraking ... En ik dacht dat je zei dat je geliefdme ... Dus, als je gaat me pijn Waarom ga je niet me pijn een beetje meer? Gewoon een beetje dieper graven Duwen een beetje moeilijker dan voorheen! En ik ben het aftellen van de seconden die we hebben Ik kan het einde in zicht te zien, eindelijk Dus als je gaat me pijn Waarom ga je niet me pijn een beetje meer ?!