Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lara Fabian Songtekst: Ci Tu Maime

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lara Fabian - Ci Tu Maime ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ci Tu Maime? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lara Fabian! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lara Fabian en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ci Tu Maime .

Origineel

Je le sens Je le sais Quand t'as mal а l'autre bout de la terre Quand tu pleures pendant des heures Sur mon coeur je pourrais hurler Le jurer mнme si je ne vois rien D'oЁґ je suis je sens ton chagrin Quand je me vois Sans tes mains Sans tes bras je ne peux plus respirer Et j'entends si souvent Le chant du vent Qui vient pour me ramener Vers tes landes sous ton ciel d'irlande Quitter ma vie sans prйavis Je le ferais si tu m'aimes Mнme si j'ai tort Tout est plus fort Que la raison tout est plus fort que ton nom Que je redis que j'йcris sans arrнt Sur les йcrans de ma vie Et j'espиre que chacunes des aurores Que je vois me mиnera а ton corps Je quitterai tout si tu m'aimes Je sais que je n'me trompe pas Que quelque part au loin lа-bas Tu penses encore а moi Tu m'as gardй dans tes bras Une place, un йbat This-le moi tout bas que tu m'aimes Que tu m'aimes... Je le sens Tu penses encore а moi Je le sais, tu m'as gardй tes bras This-le moi Que tu m'aimes...

 

Vertaling

Ik voel me Ik weet Wanneer heb je pijn de andere kant van de aarde а Als je huilen voor uren Op mijn hart kon ik schreeuw Mнme zweer als ik zie niets Op oЁґ ik ben ik voel je pijn Als ik mezelf zie Zonder je handen Zonder je armen ik niet kan ademen En ik hoor zo vaak Het lied van de wind Die komt om me te nemen Voor uw gezondheid ierland onder uw hemel Laat mijn leven zonder prйavis Ik zou als je van me houdt Mнme als ik fout zit Alles is sterker De redenalles is sterker dan je naam Ik herhaal dat zonder j'йcris arrнt Йcrans op mijn leven En ik espиre dat iedereen van Lights Ik zie mezelf а mиnera je lichaam Ik laat alles als je van me houdt Ik weet dat ik me niet vergis n'me Ergens in de verte is er lа Denk je nog steeds me а Je hebt me in je armen gardй Een plek, een йbat Dit laat me fluisteren dat je van me houdt Je houdt van me ... Ik voel me Denk je nog steeds me а Ik weet het, je gaf me je armen gardй Dit is voor mij Ulove me ...