Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lara Fabian Songtekst: Jy Crois Encore

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lara Fabian - Jy Crois Encore ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Jy Crois Encore? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lara Fabian! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lara Fabian en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Jy Crois Encore .

Origineel

D'ici rien ne parle, rien ne bouge, arrêt sur écran vivant Isolée et vaincue sans doute aliénée, pas même un battement. J'aimerais qu'on me ramène, je ne reconnais plus les gens Seule tout au fond de ma haine, la peine est mon dernier amant. Il faudrait que je me lève, respire et marche vers l'avant Bâtisse à nouveau la grève enterrée par mes sables mouvants Et me souvenir de celle qui n'existe plus vraiment Redevenir la rebelle et la bête vaincue par l'enfant. J'y crois encore, on est vivant tant qu'on est fort On a la foi tant qu'on s'endort, la rage au ventre. J'y crois encore à tout jamais, jusqu'à la mort Le silence a eu tort, j'y crois encore. Et que l'espace où j'en crève devienne un autre néant Quand le ciel dévoilé soulève en moi l'âme et l'émoi d'un géant. Me retourner sans un geste, passer mon passé vraiment Cracher sur tout ce qui blesse, ramener le futur au présent. J'y crois encore, on est vivant tant qu'on est fort On a la foi tant qu'on s'endort, la rage au ventre. J'y crois encore à tout jamais, jusqu'à la mort Le silence a eu tort, j'y crois encore. J'y crois encore à tout jamais encore plus fort Le silence a eu tort, j'y crois encore.

 

Vertaling

Door te praten over niets, niets beweegt, leeft buiten het scherm Geïsoleerd en versloeg waarschijnlijk vervreemd, zelfs niet een beat. Ik wil me terug te brengen, ik denk niet mensen herkennen Alleen aan de onderkant van mijn haat, verdriet is mijn laatste minnaar. Ik zou moeten opstaan, ademt en loopt vooruit Omgebouwde staking opnieuw begraven door mijn drijfzand En vergeet niet een die niet echt bestaat Opstandig en beest verslagen door het kind. Ik denk dat we weerleeft als we sterk Geloof was totdat we in slaap vallen, de woede in de maag. Ik geloof nog steeds in voor altijd, tot aan de dood De stilte was verkeerd, ik geloof nog steeds. En de ruimte waar ik sterven word nog niets Wanneer de hemel onthuld raises in mij de ziel en de emotie van een reus. Ik terug gaan zonder een gebaar, echt besteed mijn verleden Spugen op alles wat pijn doet, brengen de toekomst naar het heden. Ik geloof nog steeds, zolang men leeft is zeer Men heeft het geloof totdat wevalt in slaap, de woede in de maag. Ik geloof nog steeds in voor altijd, tot aan de dood De stilte was verkeerd, ik geloof nog steeds. Ik nog altijd geloof nog sterker De stilte was verkeerd, ik geloof nog steeds.