Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lara Fabian Songtekst: You're Not From Here

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lara Fabian - You're Not From Here ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You're Not From Here? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lara Fabian! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lara Fabian en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You're Not From Here .

Origineel

I don't know what is going on You turn around and touch my heart A silent moment speaks the truth Something has happened all at once It should have scared me in advance But I was falling in those eyes of yours And so Fear was gone I knew there was nothing else I'd ever want [Chorus:] I know you You're not from here I've waited for you to appear To take my breath away And make me weep You're not from here Not from this here and now Just a touch of yours And I fly ... And I fly ... And I fly ... I can't get used to missing you If this how it's gotta be I need an angel to watch over me No one can hold the hands of time But I can hold you in mymind Over and over like a melody For now I'll stand still For now I'll be filled by the memory of your skin [Chorus:] I know you You're not from here You don't belong to lies and tears The greatness of your soul Makes me weep You're not from here Not from this here and now Just a touch of yours And I fly ... And I fly ... And I fly ...

 

Vertaling

Ik weet niet wat er gaande is op je omdraaien en mijn hart Een stille ogenblik raken de waarheid spreekt is iets in een keer gebeurd Het moet me van te voren bang, maar ik viel in die ogen van jou En zo Fear weg was ik wist dat er was niets anders dat ik ooit had willen [Chorus:] Ik weet dat je je bent niet van hier ik heb op je gewacht te verschijnen om mijn adem weg te nemen en laat me huilen U bent niet Niet van hier uit dit hier en nu slechts een aanraking van jou En ik vlieg ... En ik vlieg ... En ik vlieg ... Ik kan niet wennen aan Missing You Is dit hoe het moet worden moet ik een engel om te waken over me Niemand kan de handen van de tijd vasthouden, maar ik kan u houden mymind Meer en meer als een melodie Voor nu zal ik stilstaan ??Voor nu zal ik worden opgevuld door het geheugen van uw huid [Chorus:] Ik weet dat je U bent niet van hier Je hoeft geen deel uit van leugens en tranen De grootheid van uw ziel Makes me wenen U bent niet Niet van hier uit dit hier en nu slechts een aanraking van jou En ik vlieg ... En ik vlieg ... En ik vlieg ...