Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Larruso Songtekst: On Ne S'aimer Plus Jamais

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Larruso - On Ne S'aimer Plus Jamais ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van On Ne S'aimer Plus Jamais? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Larruso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Larruso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals On Ne S'aimer Plus Jamais .

Origineel

On ne s'aimera plus jamais Du même amour... oh, oh Terminé les "si" et les "mais" Fin de parcours... ouh, ouh, ah Yeah On peut bien le tourner comme on Veut Toi et moi ça fait deux malheureux On ne s'aimera plus jamais Du même amour... ah baby A vivre d'excuses en regrets... oh, ah On tourne court... ouh, ouh, ouh, ouh, ha A quoi bon la guerre et le silence Embrassons-nous et bonne chance Ouh, yeah... La, la, la la, la... La, la, la If your love can make me feel right Ouh... plus jamais If your love can make me feel right Ah... du même amour Ouh, ouh, ouh, ouh, ha Make it, make it right On ne s'aimera plus jamais... oh yeah If your love can make me feel right, oh jamais If your love can make me feel right, du même Amour Ouh, ouh, alright Quand on a fini de se croire...oh Y'a plus d'amour... no, no, no Voila la fin de l'histoire C'est fini, c'est fini, yeah ah, ha, Ha, ha... J'aurai bien voulu tout oublier Je n'ai réussi quà te pardonner Yeah On ne s'aimera plus jamais, no No, no, no If your love can make me feel right Ah ah... du même amour Ouh, ouh, baby baby ha ha On ne s'aimera plus jamais... oh oh yeah If your love can make me feel right, oh jamais Jamais If your love can make me feel right, ho du Même amour 'Mour, 'mour, 'mour... J'avais gardé ton sourir Nos plus beaux souvenirs Je vais garder ton sourire, baby Et je t'appartiens On ne s'aimerait plus, oh jamais, jamais Yeah, yeah, ho ha, hé namana mana ho yeah Na na na na na If your love can make me feel right If your love can make me feel right, ho no Ho yeah On ne s'aimera plus jamais, oh yeah yeah If your love can make me feel right, na na na If your love can make me feel right Ha c'est fini, ha fini yeah yeah yeah yeah C'est fini, fini, fini, plus jamais

 

Vertaling

We doen meer van elkaar houden Dezelfde liefde ... oh, oh Afgesloten "als" en "maar" Einde van de weg ... ooh, ooh, ah Ja Het kan goed aflopen als Wil Jij en ik, dat maakt twee ongelukkige We doen meer van elkaar houden Dezelfde liefde ... oh baby Om te leven in spijt van excuses ... oh, oh Het stopt het kort ... ooh, ooh, ooh, ooh, ha Wat goed is oorlog en de stilte Laten we omarmen en veel geluk Uh, ja ... La, la, la la, la ... La, la, la Als je liefde kan me goed voelen Ooh ... nooit Als je liefde kan me goed voelen Ah ... dezelfde liefde Ooh, ooh, ooh, ooh, ha Maken, het goed maken We doen elkaar liefhebben meer ... oh yeah Als je liefde kan me goed voelt, oh nooit Als je liefde kan me goed voelt, hetzelfde Liefde Ooh, ooh, oke Wanneer u klaar bent om het te geloven ... oh Er is meer liefde ... Nee, nee, nee Hier is het einde van de geschiedenis Het is voorbij, het is voorbij, ja Ah, ha, Ha, ha ... Ik vond om alles te vergeten Ik ben erin geslaagd om te vergeven qua Ja We doen elkaar liefhebbenooit, geen Nee, nee, nee Als je liefde kan me goed voelen Ah ah ... dezelfde liefde Ooh, ooh, baby ha ha We doen elkaar liefhebben meer ... oh oh yeah Als je liefde kan me goed voelt, oh nooit Nooit Als je liefde kan me goed voelt, ho van Zelfs liefde 'Mour,' mour, "Mour ... Ik bleef je glimlach Onze dierbaarste herinneringen Ik hou je lach, baby En ik behoor tot u We niet meer liefde, oh nooit, nooit Ja, ja, ha ho, hey ho yeah Namana mana Nvt nvt nvt nvt nvt Als je liefde kan me goed voelen Als je liefde kan me prettig bij voelt, ho geen Ho yeah Wij doen het met elkaar meer liefde dan ooit, oh yeah yeah Als je liefde kan me goed voelt, nvt nvt nvt Als je liefde kan me goed voelen Ha het is voorbij, afgewerkt ha yeah yeah yeah yeah Het is over en voorbij, nooit weer