Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lasgo Songtekst: Hold You In My Arms

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lasgo - Hold You In My Arms ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Hold You In My Arms? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lasgo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lasgo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Hold You In My Arms .

Origineel

I don't wanna say i'm sorry Cause I know there's nothing wrong Don't be afraid there's no need to worry Cause my feelings for you are still strong Hold me in your arms And never let me go Hold me in your arms Cause I need you so I can see it in your eyes there is something Something you wanna tell me I can see it in your eyes there is something that you hide for me Is there a reason why There is something, something you wanna tell me I see it in your eyes, there is something That you hide for me I don't wanna say i'm sorry Cause I know there's nothing wrong Don't be afraid, there's no need to worry Cause my feelings for you are still strong Hold me in your arms Hold me in your arms And never let me go Hold me in your arms Cause I need you so I can see it in your eyes, there is something Something you wanna tell me I see it in your eyes, there is something That you hide for me Is there a reason why There is something, something you wanna tell me I see it in your eyes, there is something That you hide for me

 

Vertaling

Ik don 't wil zeggen dat ik ' m sorry Want ik weet dat er 's niets mis Don 't is er bang ' s geen zorgen te maken Want mijn gevoelens voor jou zijn nog steeds sterk Hou me in je armen En laten me nooit gaan Hou me in je armen Omdat ik je zo nodig Ik zie het in je ogen is er iets Iets wat je me wilt vertellen Ik zie het in je ogen is er iets dat u verbergen voor mij Is er een reden waarom Er is iets, iets wat je me wilt vertellen Ik zie het in je ogen, is er iets Dat je voor mij te verbergen Ik don 't wil zeggen dat ik ' m sorry Want ik weet dat er 's niets mis Don 't bang, er ' s geen zorgen te maken Want mijn gevoelens voor jou zijn nog steeds sterk Hou me in je armen Hou me in je armen En laten me nooit gaan Hou me in je armen Omdat ik je zo nodig Ik kan hem zien in je ogen, is er iets Iets wat je me wilt vertellen Ik zie het in je ogen, is er iets Dat je voor me te verbergen Is er een reden waarom Er is iets, iets wat je me wilt vertellen Ik zie het in jeogen, er is iets Dat je voor me te verbergen