Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Latif Songtekst: Crazy Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Latif - Crazy Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Crazy Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Latif! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Latif en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Crazy Love .

Origineel

Take my hand, I’ll teach you to dance. I’ll spin you around, won’t let you fall down. Would you let me lead, you can step on my feet. Give it a try, it’ll be alright. The room’s hush, hush, And now’s our moment. Take it in feel it all and hold it. Eyes on you, eyes on me. We’re doing this right. Cause lovers dance when they’re feeling in love. Spotlight shining, it’s all about us. It’s oh, oh, all, About uh, uh, us. And every heart in the room will melt, This is a feeling I’ve never felt but, It’s all about us. Suddenly, I’m feeling brave. Don’t know what’s got into me, Why I feel this way. Can we dance, real slow? Can I hold you,can I hold you close? The room’s hush, hush, And now’s our moment. Take it in feel it all and hold it. Eyes on you, eyes on me. We’re doing this right. Cause lovers dance when they’re feeling in love. Spotlight shining, it’s all about us. It’s oh, oh, all, About uh, uh, us. And every heart in the room will melt, This is a feeling I’ve never felt but, It’s all about us. Do you hear that love? They’re playing our song. Do you think we’re ready? Oh I’m really feeling it. Do you hear that love? Do you hear that love? Do you hear that love? They’re playing our song. Do you think we’re ready yet? Love I’m really feeling it. Do you hear that love? Do you hear that love? Do you hear that love? They’re playing our song. Do you think we’re ready yet? Oh I’m really feeling it. Do you hear that love? Do you hear that love? Lovers dance when they’re feeling in love. Spotlight shining, it’s all about us. It's all about us. It’s all, all, all, all. Every heart in the room will melt, This is a feeling I’ve never felt, But it’s all about us. Cause lovers dance when they’re feeling in love. Spotlight shining, it’s all about us. It’s oh oh all about us (hey-ey hey) And every heart in the room will melt, This is a feeling I’ve never felt but, It’s oh, oh, It’s all about us.

 

Vertaling

Neem mijn hand, ik zal je leren om te dansen. Ik zal je draaien rond, laat je niet vallen. Zou je me laat leiden, dan kunt u stap op mijn voeten. Probeer het eens, zal het goed komt. De kamer stilte, stilte, En nu is onze moment. Neem het in alle voelen en vasthouden. Ogen op je, ogen op mij. We doen dit recht. Oorzaak liefhebbers dansen als ze het gevoel in de liefde. Spotlight schijnt, het is allemaal over ons. Het is oh, oh, alle, Over uh, uh, ons. En ieder hart in de kamer zal smelten, Dit is een gevoel dat ik nog nooit gevoeld, maar, Het draait allemaal om ons. Plotseling ben ik me dapper. Weet niet wat bezielt mij, Waarom voel ik me op deze manier. Kunnen we dansen, heel langzaam? Mag ik houd u, kan ik houd u dicht? De kamer stilte, stilte, En nu is onze moment. Neem het in alle voelen en vasthouden. Ogen op je, ogen op mij. We doen dit recht. Oorzaak liefhebbers dansen als ze het gevoel in de liefde. Spotlight schijnt, het is allemaal over ons. Het is oh, oh, alle, Over uh, uh, ons. En ieder hart in de ruimtesmelt, Dit is een gevoel dat ik nog nooit gevoeld, maar, Het draait allemaal om ons. Hoor je die liefde? Ze spelen ons liedje. Denk je dat we klaar zijn? Oh ik ben echt te voelen. Hoor je die liefde? Hoor je die liefde? Hoor je die liefde? Ze spelen ons liedje. Denk je dat we nog niet klaar? Liefde Ik ben echt het gevoel. Hoor je die liefde? Hoor je die liefde? Hoor je die liefde? Ze spelen ons liedje. Denk je dat we nog niet klaar? Oh ik ben echt te voelen. Hoor je die liefde? Hoor je die liefde? Liefhebbers van dans als ze het gevoel in de liefde. Spotlight schijnt, het is allemaal over ons. Het draait allemaal om ons. Het is allemaal, alles, alles, alles. Ieder hart in de kamer zal smelten, Dit is een gevoel dat ik nog nooit heb gevoeld, Maar het is allemaal over ons. Oorzaak liefhebbers dansen als ze het gevoel in de liefde. Spotlight schijnt, het is allemaal over ons. Het is oh oh alles over ons (Hey hey-ey) En ieder hart in de kamer zal smelten, Dit is een gevoel dat ik nog nooit gevoeldmaar, Het is oh, oh, Het draait allemaal om ons.