Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: latino Songtekst: selinho na boca (com latino)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: latino - selinho na boca (com latino) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van selinho na boca (com latino)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van latino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van latino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals selinho na boca (com latino) .

Origineel

Latino e Perla. Perla e Latino (x2). Ta me levando a loucura. me deixando na fissura,. ela deve ta querendo provocar. mexe comigo me matando de. desejo ela sabe que um selinho. pode estigar.. se for dar um selinho na minha boca. não pense que vai dar namoro. fica me filmando desse jeito. posso te hipinotizar. selinho na boca lalalalala. intimidade doida lalalalala. selinho na boca lalalalala. não posso ficar sem...(x2). Ta me levando a loucura. me deixando na fissura, ela deve. ta querendo provocar. mexe comigo me matando de. desejo ela sabe que seu beijo. pode estigar.. se for dar um selinho na minha boca. não pense que vai dar namoro. fica me filmando desse jeito. posso te hipnotizar. selinho na boca lalalalala. intimidade doida lalalalala. selinho na boca lalalalala. não posso ficar sem...(x2). selinho roubado pode até ser normal, se rola o sentimento pode até ser fatal, intimidade doida que me deixa assim, do cantinho da boca, do ouvido ao pescoço.. selinho na boca pode até ser normal, é só uma idéia não me leve a mal,um clima diferente não quero dividir, seu beijo na boca tem que ser só pra mim.. selinho na boca, selinho na boca,. selinho na boca, vou te hipinotizar.. selinho na boca, selinho na boca,. selinho na boca, para de me maltratar.. selinho na boca lalalalala. intimidade doida lalalalala. selinho na boca lalalalala. não posso ficar sem...(x2)

 

Vertaling

Latino en Perla. Perla en Latino (x2). Ze maakt me gek. maakt me gek. ze moet me proberen uit te lokken. ze plaagt me. ze vermoordt me met verlangen. ze weet dat een selfie. ze kan stigmatiseren... als je me een selfie in mijn mond geeft. denk maar niet dat je gaat vrijen. blijf me zo filmen. ik kan je hypnotiseren. selfie in mijn mond lalalalala. gekke intimiteit lalalalala. selfie in mijn mond lalalalala. ik kan niet zonder...(x2). Ze maakt me gek. Ze maakt me woedend. Ze probeert me te provoceren. Ze vermoordt me met verlangen. Ze weet dat als ze me kust... ze me kan stigmatiseren... als ze me op de mond kust... denk maar niet dat ze gaat flirten. Ze filmt me op deze manier. Ik kan je hypnotiseren. Ik kan niet zonder...(x2). een gestolen zegel kan zelfs normaal zijn, als het gevoel gebeurt kan het zelfs fataal zijn, gekke intimiteit die me zo achterlaat, van mijn mondhoek, van mijn oor tot in mijn nek.. zegel in de mond kan zelfs normaal zijn, is gewoon een idee begrijp me niet verkeerd, een ander klimaat wil niet delen, je kus op de mond moet alleen voor mij zijn. zegel in de mond, zegel in de mond,. zegel in de mond, ik zal je hypnotiseren. zegel in de mond, zegel in de mond,. zegel in de mond, stop met me te mishandelen. zegel in de mond lalalalala. gekke intimiteit lalalalalala. zegel in de mond lalalalala. kan niet blijven zonder...(x2)