Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: latino Songtekst: voce já foi mais humilde

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: latino - voce já foi mais humilde ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van voce já foi mais humilde? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van latino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van latino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals voce já foi mais humilde .

Origineel

ok baby eu lembro que você já foi mais humilde, bem mais humilde!!. o que será que esta acontecendo com você. não consigo te entender você esta me fazendo chorar. sera que o amor já não tem mais valor. sera que o principio se perdeu do fim. por que sera que tem que ser assim. não sei se você lembra mais um dia a gente se amou. um dia o fogo queimou. não consigo entender você estrelar. não sei se você lembra do primeiro beijo. daquele lugarejo não sei se vai lembrar. são varios compromissos são varias paradas. quem sou eu te pedindo pra ficar. você já foi mais humilde. você está ligada no que eu estou falando. você já foi mais humilde. você tá ligada no que eu estou mandando

 

Vertaling

Ik herinner me dat je nederiger was, veel nederiger. Wat is er met je aan de hand? Ik begrijp je niet. Je maakt me aan het huilen. Is liefde niet meer waardevol? Is het begin verloren van het einde? Waarom moet het zo zijn? Ik weet niet of je het nog weet, maar op een dag hielden we van elkaar. Op een dag brandde het vuur. Ik begrijp je niet. Ik weet niet of je je de eerste kus nog herinnert. Ik weet niet of je je die plek nog herinnert. Ik weet niet of je je dat nog zult herinneren. Ik heb veel compromissen gesloten. Ik vraag je niet om te blijven. Je bent nederiger geweest. Je bent verbonden met wat ik je zeg.